Zobacz pojedynczy post
stary 14-06-2005, 20:24   #34
Marshal
Użytkownik Forum

Marshal's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
Marshal ma numer GG 3445181
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Freaqs
A powiedzieć ci coś ??
Na wysokich skillach i tak bedzie musiał trenić na czymś bardzo mocnym na czym beda isc nawet uhy nazywa się to "Dwarf Geomancer" maszynka do traina dla palka. Ssie mane ale to jedyny sposób na dobry train na non-pvp z wysokim shieldem i distem ...
PS. A wolisz stracić aola czy bohy które ci wypadły z huntu na necro i bp pełen runów / loota.

EDIT@
I dostawać hity od Ds'ow 100+ ?
Sorry, jak dla mnie to na non-pvp można się co najwyżej nauczyć grać, więc tego typu server mnie nie interesują. Ja gram na normalnym, mam monkmakera i trenuje poprostu na dwóch Monkach i jest napewno przyjemniej niż kombinowanie z Geo ^^

Jak już idziesz sam na coś z czego loot może być cenny to wtedy możesz brać AOL'a - tu akurat chodziło o exp na Guardach etc, gdzie raczej nie wypadają tak cenne itemy.
A wtedy masz 10% na strate BOHów, na stratę AOLa 100% - uwierz mi, szybko zbankrutujesz na AOLach.

Yy z tymi hitami 100+ od DSów to o co ci chodziło ? Przed DS'em się u c i e k a a jak złapiesz laga to nawet w MPA, DH, GL i SB dostaniesz hita za 100+ (zakładając, że jesteś z kuszą)

Ostatnio edytowany przez Marshal - 14-06-2005 o 20:26.
Marshal jest offline   Odpowiedz z Cytatem