Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Domin
Może pomoże ktoś knightowi z wyborem expowiska  Skills 81/81 (na razie 75/75 ale trenie do 81/81) eq: W Helmet , V Shield , Crown Armor , Platinum Amulet , Knight Legs , Bright Sword.LVL 36 Chciałbym wiedzieć co oprócz guardów i soldów i gdzie.
|
Heh, mam ten sam lvl co ty, skile dokladnie takie do ktorych chcesz trenic i eq prawie takie samo (z malymi roznicami

) wiec moge ci doradzic
Jak nie masz PACC to oprocz guardow w zasadzie nie masz gdzie expic. Ja osobiscie expie
tylko na guardach. Na tych skilach (z giant swordem oczywiscie) bp uhow spokojnie wystarcza no godzine hunta, jak masz farta to na poltorej, a kasa za uhy zwraca sie
zawsze. Wystarczy zbierac szajs typu battle shield, battle hammer, steel helmet itp. i kiedy skonczy ci sie cap idziesz do miasta (najlepiej Kazo) i sprzedajesz, ewentualnie przed wejsciem do kopalni pakujesz w lootbaga i wracasz na expowisko. W godzine zrobisz ~20k expa i zarobisz 3k, przy farcie nawet do 5k w kasie. Guardy to praktycznie najlepszy sposob na zarabianie i expienie na tym lvlu i skilach.
Jesli nie chcesz expic na guardach a masz PACC to mozesz sprobowac scaraby lub cyclopolis. Ja jeszcze nie probowalem ale widze ze wielu knightow expi w tych miejscach wiec jak tylko bede mial PACC to sie wybiore