Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michal
Elysian Warior czy nie lepiej bylo by ci zrobić tak.
Zrobic 4 guildie z kolegami. W jednej byli by sami sorcowie w drugiej druidzi w trzeciej rycerze i w czwartej palladyni. Bys przyjmowal kazdego kto sie zglosi na wasze gg kto ma wymiare wysoki lvl i po 2 tygodniach dopiero posegregować wszystkich zrobic jedną gildie co by byli 20+ na poczatku i by poprzeczka była podnoszona a 2 gildia byla by academia tej gildi i by byli co jeszce tego lvla nie maja i jezeli ktos by sie wykazywal wiekszym poziomem zawanswania w grze i by nabijal lepsze lvle by przechodzil do tej gildi głownej. Według mnie bylo by tak lepiej bo facc zacznie grac dopiero po tygdoniu okolo i nie bedzie mogl odrazu miec takiego lvla jak osoby posiadajace pacc.
|
Stary zamknij sie. Ja dziecko? Ku*wa!! Ja od 4 tygodni za*******alem od samoego rańca zeby pozbierać Nice gildie. I Ku*wa co ty mozesz wiedziec o ludziach.
1. Grałem od samego początku na dwuch swiatach (jeden powstał rok temu na wakacjach) i wiem jaki jest za**erdol. Po za tym na nowy serwer idą Del'toro, Walkerzy i ch*j wie kto jeszcze więc jeżeli pozwolisz to nie pier*ol i jak jestes taki dobry to moze pomożesz ich rozj*bać ( Facce raczej tu ku*wa nie pomogą ). Dodam jeszcze, że juz mam (oprócz gildii Tse) sojusz z dwoma gildiami a z trzecią umowe, że nie bedziemy ze sobą walczyć ( nie bede zdradzał kto jest w tej trzeciej gildii ale moge powiedziec, że to jedne z najwiekszych polskich lvli )
2. Wqrwiam sie, ponieważ mówiłem juz dwa czy trzy razy, że temat jest zamkniety, gildie podzielone, plan ułożony a chetne jeszcze osoby niech sie do mnie zglaszaja na GG wiec nie wyskakuj tu z planem jak mam kierowac gildia ;/
3. Temat Zamkniętyy!!! I proszenie nie piszcie tu swoich uwag. Jeżeli mi sie nie uda na serwie to sam tu pierwszy napisze że przegrałem i sie nie nadaje na dowódce. Wdety wysle ci PW i bedziesz mógł sie wypowiedziec. A narazie nie znasz nas , nie znasz naszych sił wiec SHUT UP FUCKEN NEWBIE!!
To zamykam.