Temat: Język 469
Zobacz pojedynczy post
stary 16-06-2005, 08:19   #71
moF
Użytkownik Forum

moF's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
Domyślny

Temat bardzo mnie zaintrygowal ... Wyraze swoje zdanie na temat lecz odbiegne tym troche od wszystkich "kodowych" teori a sklonie sie ku npc'kom i tego typu sprawa. Mysle ze o kod trzeba popytac wlasnie npc. ale nie jakis tam byle jakich np. sama ktory dziennie kupuje odemnei sterte zelastwa tylko np. tego npc. necro znajdujacego sie w dziurze z respem 2 beholderow i 1 ghoule przy thais. Drugim mojim pomyslem jest aby poszperac w BK vilage a dlaczego wlasnie tam ?! Bo bk uznawal beholdery za jego jedynych prawdziwych przyjaciol pisal tez ze jako jedyne go "respectowaly". Poszperam po szkole bo teraz musze sie zmywac i nie mam czasu zajrzec do tego necro. Napisalem to bo zauwazylem ze od 2 strony wszyscy zaczeli skupiac sie tylko na kodzie o ktorym wiemy najmniej.

Edit@: Wszystkie proby mnozenia , dodawania , dzielenia i wykonywania innych czynnosci matematycznych sa wedlog mnie juz rozpaczliwym wolaniem o pomoc w rozwiazaniu zagadki. Nigdzie nie jest napisane ze trzeba cos liczyc. Dostajemy do reki gotowy text przedstawiony za pomoca licz. Oraz 3 podpowiedzi 1 - tibia , 469 , 856114519 i imie naszego beho z hg. Ja osobiscie zaczne sie w to bawic od dzis ... I dopiero po przetrzepaniu wszystkiego zaczne bawic sie w kod. Bo posiadajac malo informacji mozna szukac i pytac ale nie starac sie rozwiazac szyfr.

Edit2@: Nie mam pacc ale jesli chodzi o ksiarzki pomyslalem o bibliotece w ktorej respi sie necro na darmie.

Ostatnio edytowany przez moF - 16-06-2005 o 08:32.
moF jest offline