pisalem ze w gre wchodzi jeden serwer na ktorym gra moj znajomy z roku (na studiach) . [moze nie doslownie ale chyba bylo to "uwzglednione" ] wiec na nowy serw czekac nie bede, tylko sie przeniose na berylie..ale nie wiem czy to zrobic.
A co do intensywnosci gry..w ciagu calego tego roku akademickiego gralem tylko w wekendy, kiedy jezdizlem do domu, bo neta w akademiku mam, ale nie nadaje sie do gry (lagi non stop) z powodu przeciazenia sieci wewnetrznej przez nieustanne sciaganie filmow itp. takwiec intensywnie moglbym grac tylko w wakacje, a pozniej znowu dluuga przerwa, lub tylko robienie runek na weekendy lub trening.. tylko takie mam opcje jak jestem w akademiku.
Ale chodzi o to ze to jest jedna z niewielu osob, ktore znam z reala, tzn na hibernie znam jedna osobe, ktora juz od roku prawie tam nie gra, wiec glownym pytaniem bedzie czy przeniesc sie na serwer tam gdzie gra osoba znana mi z reala. Jednak jest duze prawdopodobienistwo, ze moge przestac grac, bo ile razy mozna zaczynac od nowa:>, ale druga strona medalu bedzie taka ze zycie na nowym serweze nie bedzie takie monotonne, nigdy nie bedzie wiadomo kidy zaczna sie jakies bojki, a zwlaszcza za zabicie glupigo 20 lv nie beda cie scigac 100+ lv jak ma to czasami miejsce na hiberni..tzn mialo bo wiekszosc hlv polakow odeszlo i jest teraz juz wiekszy spokoj (nie broni juz sie nobow)
|