Zobacz pojedynczy post
stary 17-06-2005, 10:12   #27
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Desigit
Idiota?? Koles, ty wogole wiesz co mowisz? xD Wyskocz sobie na cyclopolis z bright swordem i skull staffem na tych samych skilach i identycznym eq to zobaczysz roznice >.<
Def. Sworda LICZY SIE TAK SAMO JAK DEF TARCZY. MOzna powiedziec, ze sie one ze soba kumuluja (niecalkiem ale mozna tak to nazwac) Jezeli nie sprawdzales tego i opierasz sie tylko na glupich teoriach noobkow to plx nie wypowiadaj sie.
Btw. Po *** by CipSoft dawal Def. do broni jezeli on mialby praktycznie na nic nie wplywac- think plx, think!
2 Btw. Wg. mnie to ten mieczyk jakis z***any z wygladu ;] ANi na hunty sie nie przyda ani na expienie, ni to lepsze od brighta do blokowania, ni to lepsze od gs'a do expienia.

Always Yours,
Wicher~
weź dobra każdy ma prawo do swojego zdania wiem co mówie bo grałem knightem na dwóch rodzajach broni w ty widocznie nie więc stfu.I niejestem idiotą a jak dociebie tak mama mówi to już niemoja wina.
Aha jeszcze jedno "Po *** by CipSoft dawal Def. do broni jezeli on mialby praktycznie na nic nie wplywac- think plx, think!" TO POCO CIPY DAŁY NIEKTÓRE RÓŻDZKI JAK NIEMAJĄ ZASTOSOWANIA ? NO? NO? ODPOWIEDZ MI.
aż sie w****iłem. jak masz shield 35 def + do obr sworda nic niedajeeeee!

Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 17-06-2005 o 10:21.
-=DanieL=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem