Cytuj:
Potem usuneli moj komentaz na temat pacc'a przez tibia.pl, bo powiedzialem, ze ja mysle, ze ta usluge zlecil cipsoft, no i dodalem, ze jesli sie myle to przepraszam, a oni to usuneli!
|
Widocznie się myliłeś, a po co na forum trzymać nieprawdziwe informacje.
Cytuj:
Dzisiaj zrobilem sonde "Czy masz wlastego rune makera". Usuneli palanci ja!
Staralem byc porzadnym forumowiczem, ale nie umiem nie reagowac na tych idio_ów! I chce wyrazic swoj GNIEW!
|
to, że jesteś na forum od kilku miesięcy i podczas twojej "kadencji" nie było tematu "Czy macie własnego uhmakera?" to nie znaczy, iż specjalnie dla Ciebie ma taki powstać, skoro rok temu istniał takowy na kilkanaście stron.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Writher
Pie_rze to forum! Ludzie! Czy wy nie uwazacie, ze modkowie przesadzaja z usowaniem tematow! Nigdy nie widzialem takiego forum!
Raz usuneli mi sonde na najlepsze miasto, bo taka podobno juz byla! Owszem byla, ale juz jej nie ma!
|
the same ...
@edit
Cytuj:
Chyba przesadzilem. Ale odwrotu nie ma.
|
spoko, przyzwyczailiśmy się, skłonność do buntu przeciw władzy (czytaj: moderatorom/adminom) to chyba cecha wrodzona polaków ... wybaczy Ci się ... tak za ~tydzień (zależy od humoru Matkusa/Droma). Najważniejsze żebyś zrozumiał, dlaczego twoje tematy zostały usunięte.