Zobacz pojedynczy post
stary 17-06-2005, 22:37   #1
Carl Fry
Użytkownik Forum

Carl Fry's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: z Nienacka (Zambrów)

Domyślny czy gracie w zespolach muzycznych?

bardzo mnie ciekawi ile osob gra na jakichkolwiek instrumentach muzycznych. czy sa juz po szkolach muzycznych i czy w jakis sposob pokazuja sie z instrumentem... (hmm troche glupio brzmi ) np. na jakichs uroczystosciach koscielnych lub jakis innych. albo czy gracie w jakis zespolach.
to ja zaczne od siebie
skonczylem szkole muzyczna na klarnecie 4 lata... a od ok.4,5roku gram w mlodziezowej orkiestrze detej tez na klarnecie... ponad to umiem grac takze na saxach tenor i alt (na barytonie troche pogrywalem ale ciezko mi sie na niego nastawic) i na instrumentach klawiszowych. w okriesie wakacji mam zamiar se kupic gitare klasyczna, moze potem sie rozwinie dalej . bym zapomnial teraz caly rok bede sie przygotowywac na egzamin do szkoly muzycznej IIst. na fagot (co ja bym dal aby zdac )

jezli na czyms gracie piszcie. mam nadzieje ze temat sie rozwinie (watpie zeby niebylo zadnej osoby grajacej na jakims instrumencie wsrod forumowiczow)

EDIT: teraz piszcie czy gracie w jakichkolwiek zespolach muzycznych. napewno czesc z was musi grac. moga to byc zespoly szkolne, kameralne, orkiestry itp.

Ostatnio edytowany przez Carl Fry - 18-06-2005 o 00:14. Powód: niezauwazylem ze istnieje taki sam temat (tak moja wina:P)
Carl Fry jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.