@Notop
Jesteś totalnym daunem. Na miejscu właściciela tibia.pl od razu dalbym ci bana na konto za taki tekst
[cytat] ps. wez duzy rzpet i jebnij sie w sciane bo ejstes lamą---> do wlascicela
www.tibia.pl [/cytat]
Człowieku, czy ty jesteś odłamem społeczeństwa? Obrażasz bezpodstawnie autora tej strony i to jeszcze przy okazji zachowując się jak głupi ciul! Weź czasem słownik do ręki analfebeto (jestem w stanie tolerować błedy... ale jak ktoś pisze ić zamiast idź to jest ostre przegięcie).
Serwis tibia.gery.pl zszedł na psy. Połowa użytkowników nie może teraz używać forum. Poza tym szata graficzna jest do dupy, a cała strona jest wręcz naszpikowana błędami. Informacji jest niesamowicie mało, a admini i większość użytkowników jest baaardzo niesympatyczna. Dlatego przeniosłem się na tą stronę i mam nadzieję że pozostanę tu do końca.
Pozdrawiam adminów i wszystkich użytkowników
Zlodziej
[EDIT]
@ten kolo na górze
jesteś przykładem kolejnego głupiego ciula. Obrażasz adminów strony i za to powinieneś dostać bana. Fajnie że wyrażasz swoją opinię, ale wolność słowa ma swoje granice... a jak ja nazwałbym cię "starym pierdolonym w dupę pederastą który brandzluje się na widok krowiego odbytu" to według ciebie to też byłaby opinia?