Rotfl
puki co nie ma szans aby ds staniał do takich cen, aby ludzie go kupowali do walki a nie do ozdoby.
Więc po co on został odany? W grze najbardziej potrzebne są przedmioty rzadko spotykane. Po co? Aby urozmaicić grę.
Przez to między innymi ludzie tracą chęć do tibii, kiedy grają w Program-Którego-Nazwy-Nie-Mogę-Tutaj-Wymienić (w srócie 3 litery), bo tam każdy item możesz mieć kiedy zechcesz i tyle sztuk, ile tylko dusza zapragnie. Nic nie stoi też na przeszkodzie aby zrobić sobie sworda o skillach 1000:666. Jeśli gracz nie ma przed sobą celu to traci chęć gry.
Moim zdaniem właśnie dlatego nie da się już zdobyć mls itp. Mając najlepsze itemy szybko możesz stracić chęć do gry.
Djinn Sword jest tym, czego ludzie mogą pragnąć lecz te pragnienie trudo zaspokoić ze względu na rzadkość i wartość.
Zotolo:
trzymałem właśnie ten egzemplarz w ręku ^.-
do auora tematu:
przeleciałem topic tak szybko i mam wrażenie że jesteś w błędzie co do ceny.
zacytowałeś gremlina i stwierdziłeś, że jednak mamy nostradamusa.
Gremlin natomiast powiedział, że zysk z tego miecza miałem 200k z haczykiem, a "nostradamus" przepowiedział, że cena to 200k. Chodzi o to, że te 200k co ja dostałem to tylko 1/6 ceny czyli łączna wartosć to 1,2mln z hakiem
when I lay my vengence upon thee!
Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 19-06-2005 o 12:35.
|