Heh powiem wam, ze to nei sa zadne marzenia tylko trzena konsekwentnie grac, zbierac kase i polowac na potwory z klasy "ekonomicznej" (typ "money maker").Dzisiaj mijaja 2 miechy odkad gram w Tibie i mam juz bohy k set w helmet p amulet dragon shield , pelno pomniejszego badziewia, promocje,wszystkie uzyteczne czary (procz niewidzialnosci bo magic level za niski jeszcze), stac mnei tez bylo na domek i ciagle zuzywam mase boltow(na strzaly nawet nei patrze).Tez od poczatku gry zuzylem kolo 1 tylko plecaka uhow(tak,tak to nie pomylka i glownie w trakcie ucieczki przed PK jak mialem nizszy level).Caly trick w tym zeby dokladnie LICZYC zabijanie czego sie oplaca i robienie lootbagow z nawet wydawalo by sie zupelnych smieci(takich jak hatchet, ktore mozna sprzedac za 25gp,niby malo ale jak mamy ich 100 to juz jest 2,5k).Aha i nei mam zadnego uh czy sd makera tak wiec nie mam dodatkowych zrodel dochodow.Kasa w Tibii jest do zrobienia i te wszystkei super itemy sa w zasiegu reki tylko trzeba sie postarac(moj nastepny cel to dsm, ale troche mi to zajmie, na szczescie mozna itemy z questow jeszcze posprzedawac