Jestem nowym graczem i miałem zamiar sobie pograć dla zabawy....oczywiście fajnie jak się zarabia i rośnie skill, ale ostatnio mam same przykre sytuacje...Otóż jak zawsze siadam przed kompuer i mam zamiar sobie trochę skill poprawić ... ide na trolle, gdyż potrzebuje pieniedzy...wchodze na dół i do "tunelu" patrze ktoś mnie blokuje ...pl? tak Polak wszystkoe fajnie....pisze czy mam rope ...z miłego serca oczywiście mu dałem (miałem kilka w dp na wszelki wypadek) ale mu mało pisze oddaj bp...nic w bp nie miałem ale to nie chodzi o bp lecz o honor (

)...i zaczyna mnie atakować...ja 15 lvl (miałem) on chyba 23 lub 25 lvl...i plecak pełen run, a ja żadnej....zabił mnie....niby spoko ale 40% skilla spadło (Damn it !) póżniej to było tylko śmieszniej, pisze do niego niech przyjdzie na rew, bo czekam z kolegą (30 lvl druid) oczywiście padło kilka "brzydkich" słów i "młody" (i to bardzo) człowiek twierdzi że już idzie ale się Go nie doczekałem....Czy jest może jakiś sposób by pozbywać się takich noobów....Dlaczego ktoś może nas zabić jeżeli my nawet nie damy party? To naprawdę negatywnie nastawia do gry, jeżeli jesteśmy początkujący, a noob z 30 lvl stoi i nas atakuje :/ (i najczęściej jest to 9-13 letni noob )....