Troche po czasie , ale ja mam jedno wytlumaczenie . A tak wogole nie WSZYSTKIE serwy sa opanowane przez swe ....
Polacy , a przynajmniej "cudowna" elita podziemii , czyli nooby ktore najwiecej pyskuja a nic o grze nie wiedza , sadza ze jesli sa polakami to za wszystkie skarby swiata beda bronic swojego patriotyzmu pffffff sorry ale do mnie to nie przemawia , dla mnie gra to gra a ludzie w niej to tibijczycy a nie polacy , swe , br czy inni . Pozatym polacy sa uwazani przez wiekszosc < rowniez przeze mnie > za jednych z najwiekszych noob w tibii . Nie umieja rozmawiac , kradna jak nikt inny , umieja wyzywac innych tylko i wylacznie w polskich jezyku stojac w depo lub swiatyni ... ludzie obudzcie sie . Walczylam na Isarze przeciwko DT , z paroma mam dobry kontakt do tej pory . Szwedzi maja napewno 1 wielki + , swietny internet , pozatym czesto robia cos na pozor lanow w domu , pvp mmm nie jest takie cudowne , moglabym powiedziec ze dosyc przecietne . Poprostu umieja myslec o tym co robia

Wezcie kilku calkiem niezle myslacych polakow a zobaczycie roznice < popatrzcie na Solere , nie chcac sie chwalic , powinniscie zrozumiec >