Dobra . Myślałem, że nie będę musiał się już wypowiadać.
Cytuj:
Hmm moge zadać 1 pytanie: czy ty masz wogóle pojęcie na temat pixelozy, renderingu itp...
|
Szczerze NIE.
Cytuj:
I moge z czystym sercem przyświadczyć że ten ss jest pełny, jednolity nie ma w nim jakiś innych, dorobionych elementów z innych pixeli, które nie są integralną częścią tego obrazu.
|
Być może, ja tu jestem od podawania nowych fantastycznych argumentów i stawiania wam kłody pod nogi.
Cytuj:
wątpie aby kiedykolwiek istnial Ots gdzie jak na ss zabijasz raty itp.
|
Na ss zabijać raty? W OTs wystarczy przywołać rata i walić. W tym czasie zrobić screen.
Cytuj:
Spójrz na niego wizualnie
|
Patrze no i...
Cytuj:
żytkownik musiał by zrobić ots pod tibie 7.41 poustawiać boty, odpowiednie scrypty i najmilsza rzecz NPC, którzy by krzyczeli : sprzedam klucz do bear room or something,
|
Po 1 : takie ots-y są. Po 2. Nie trzeba NPC wystarczy jakiegoś użytkownika w ots-ie pod Tibie 7.4
Cytuj:
eśli dla ciebie Ots jest co na 2 unikatowym zdjęciu, przedstawiającym dziwną anomaliczną sytuację mogę śmiało powiedzieć że ss np. z hmm byle jakim Anihilatorem jest fak'em
|
W dzisiejszych czasach dochodzi do tego , że FIlmy to Fake-i. Jeśli naprawdę chcecie moge wam wkleić loga z mIRC-a.
Cytuj:
po prostu nie wyszły jeszcze scrypty i zobaczyć kiedy ss powstał to Ots RACZKOWAŁ.
|
Chodzi do szkoły? Wogóle składnia twoich odpowiedzi jest straszna. Gówno prawda takie skrypty już istnieją.
Cytuj:
Ach ta skrzywizna zawodowa..pewnie że nie używałeś bo ich nie było, albo nie umiałeś sam napisać HAckad! Nie mów więc mi głupot że jesteś świety bo nikt nie jest oprócz samego BOGA.
|
J/w. Skrzywizna zawodowa - lol. Nie używałem bo nie lubie sobie pomagać w taki sposób. Napisać taki program nie jest trudno. Jestem świetny, ale nie uważam się za lepszego od Boga. To twoje słowa.
Cytuj:
Ale zresztą jak widziałem wiele bugów ze znikającymi terenami na DanOObi
|
Lol. To był Bug w calej Tibii.
Cytuj:
A pan Maethi chyba za dużo naczytał się Mein Kampf...
|
Nie czytałem , lecz mam zamiar.
Cytuj:
hmm Z tekstu wywnioskowuje że uważasz się za mądrale , nadczłowieka tego topicu bo masz IQ NIBY większe od innych..
|
Nie , nie mam się za mądrale. Staram się intensywnie dokształcać.
Cytuj:
chciałbym usłyszeć jego sume
|
117
Cytuj:
I zrozum w końcu jeśli chcesz dać jakieś dowody a nie suche słowa rzucone na wiatr niech będą poparte one SOLIDNYMI argumentami a nie wywiórczymi spotrzeżeniami, bo wątpie abyś jakoś ,,badał" autentyczność ss'a
|
Jak już napisałem ja tylko stawiam kłody pod nogi , żeby ktoś ( w tym wypadku ty) udowodnił mi 100% , że to nie FAKE.
Cytuj:
Na podsumowanie : ss pod względem graficznym jest AUTENTYCZNY nie ma mowy o żadnych, nawet najmniejszych błędach ujawniających wyżej wymienione przeze mnie atuty
|
Tak trudno było wytłumaczyć ludzie? Nie było by tyle moich tekstów.
Cytuj:
Znając ,,fana" Ots będą w jego nxt poście wywiórcze cytaty,
|
Taki mój zawód.
Cytuj:
które nie składają się na całość tekstu i próba hmm ich odnoszenia w sposób dla niego korzystny.
|
Niekoniecznie, ale takto powinno wyglądać.
Cytuj:
Dla mnie to koniec dyskusji albowiem moje Argumenty znaczą jednoznacznie iż ss jest REAL. i nie mam więcej nic do dodania.
|
Dzięki.
Cytuj:
Wreszcie ktoś postanowił to sprawdzić i pokazać innym, że zwykłe zdanie "To jest fake" nie wystarczy aby coś ocenić
|
Dlaczego ty tego nie zrobiłeś?
Cytuj:
Maethi o takie dowody jakie ukazał nam Curro mi chodzi, a nie o takie co ty przedstawiłeś czyli "*******en*e o Chopinie".
|
Po 1. Nie powinieneś Polaka. Szczególnie tak sławnego. To nie jest etyczne mówić o zmarłym.
Po 2. Ja nie dawałem dowodów. prowokowałem was, żeby ktoś w końcu dał sensowne dowody. Tobie się to nie udało.
Curro Respect dla Ciebie +notka.