Zobacz pojedynczy post
stary 20-06-2005, 15:55   #69
Maethi
Zbanowany

Maethi's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1

Maethi ma numer GG 4684801
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Prymas
Co do pytania "Dlaczego ty tego nie zrobiłeś?", poprostu nie znam sie na programach graficznych w których można to sprawdzić nie mam żadnego pojęcia o fake i nie robie fake gdyz mnie to nei interesuje dlatego też "tego nei zrobiłem". Co do "*******en*e o Chopinie" to to jest poprostu przysłowie, jak się domyślam każdy to czytając zrozumiał je jako "gadanie bez sensu" a nie jak ty w dość dziwny sposób o samym Chopinie. Nie musis odpisywać na tą wiadomośc nawet by dobrze było jak byś nie odpisał bo nie mam siły z tobą juz gadać, sory ale musze to powiedzieć: "Jesteś dość dziwny". Żegnam...
Skoro nie znasz się na programach graficznych to nie mogłeś mi w żaden sposób sensownie udowodnic, że to nie FAKE. Mogłem się czepiać. Pozatym gdybyś toz robił, ja bym się nie czepiał.

Przysłowie obrażające wybitnego Muzyka. jestem patriotą i nie pozwole obrażać takich osób pośmiertnie. Pozatym nie jest to zbyt znane przysłowie.

Nie odpisałem ci PW . Ja tam siły mam. W końcu idę na psychologie ( myslę).

Ja jestem dziwny? Dziwisz się, że starałem się dotrzeć do tego czy to jest Fake czy nie? Gdyby ktoś mi to wcześniej sensownie wytłumaczył nie było by gadania.

Żegnaj.
Maethi jest offline