Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Prymas
Co do pytania "Dlaczego ty tego nie zrobiłeś?", poprostu nie znam sie na programach graficznych w których można to sprawdzić nie mam żadnego pojęcia o fake i nie robie fake gdyz mnie to nei interesuje dlatego też "tego nei zrobiłem". Co do "*******en*e o Chopinie" to to jest poprostu przysłowie, jak się domyślam każdy to czytając zrozumiał je jako "gadanie bez sensu" a nie jak ty w dość dziwny sposób o samym Chopinie. Nie musis odpisywać na tą wiadomośc nawet by dobrze było jak byś nie odpisał bo nie mam siły z tobą juz gadać, sory ale musze to powiedzieć: "Jesteś dość dziwny". Żegnam...
|
Skoro nie znasz się na programach graficznych to nie mogłeś mi w żaden sposób sensownie udowodnic, że to nie FAKE. Mogłem się czepiać. Pozatym gdybyś toz robił, ja bym się nie czepiał.
Przysłowie obrażające wybitnego Muzyka. jestem patriotą i nie pozwole obrażać takich osób pośmiertnie. Pozatym nie jest to zbyt znane przysłowie.
Nie odpisałem ci PW

. Ja tam siły mam. W końcu idę na psychologie ( myslę).
Ja jestem dziwny? Dziwisz się, że starałem się dotrzeć do tego czy to jest Fake czy nie? Gdyby ktoś mi to wcześniej sensownie wytłumaczył nie było by gadania.
Żegnaj.