Zobacz pojedynczy post
stary 20-06-2005, 21:40   #37
Dark Blitos Sorcerer
Użytkownik forum

Dark Blitos Sorcerer's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Zapomniałem...

Oczko ....

Powiem szczerze zaczolem grać puł r00ku temu najpierw 2 godz na cudzym kompie ( kurde jak tu kupic jak hbiho sie mowi?pochodnie?) dobra zmieniamy z kumplem świat bo na tym zabijają a na innym nie 9 drut ziiew bede najatem zmieniamy na morgane dobra nowy serw znowu najt i wtedy mnie wciagnelo z 12 godz dziennie ide spac myslre co bede robil jutro w tibi a moze by tak wstac o szostej i zagrac? dobra gram mam infe gram lekcja polskiego-moze potrenie cienkie skille
matma-lepsze eq
wf-train to ciezka sprawa...
dobra przychodze ze szkoly (zanimsie napije albo cos komp hula) gram train nowa gildia ) znudzil mi sie knight robie sorca 14 godz oceny z 5 na 2-3 PK knightem bo nowy char a tu nagle You are banished because player kiling 0.O byl na tym samym koncie

Pierwsze 1.3dni-****a mam uh makera nim gram nie mogew wytrzymac mam glód tibijski robie uhy,zabijam sie potem trapy z fieldow

I nagle tibia juz mnie skonczyla podniecac. zycie bez niej jest lepsze wiecej kontaktow z przyjaciolmi wiecej sportu,nauki zajmuje sie zwierzakami tibia mnie nudzi leje na nia ciepłym strumieniem moczy wspolczuje mojemy kumplowi który gra w kafejkach LOL pozdro Padman ty n00bie.... (joke)

Moj najcik to jazon Pozdro dla zabitych im tak Retired nara kumple nara Avis szmaty! nara Potworki sorry drag ze cie zabilem

Ostatnio edytowany przez Dark Blitos Sorcerer - 20-06-2005 o 21:45. Powód: Kutwa ah te literówki
Dark Blitos Sorcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem