Zobacz pojedynczy post
stary 21-06-2005, 14:29   #9
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kaziu
po 1 najt zawsze w takim wypadku robi film i to jest podstawa
po 2 jak ma film nic nie zakosi ;]
po 3 musi oddac bo inaczej go (przynajmniej na hibernie ) zgnebi jakas gildia ;]

wiec jak widac modek nie zawsze wszystko wie ;] a jak ktos chce zobaczyc jak to wyglada w rzeczywistosci niech zajrzy na forum hiberny są tam ze 2-3 tematy o takich huntach ;]
Ależ oczywiście, że Gremlin ma rację, a ja ci to postaram się uduowodnić:
1. Filmik? 100 lvl sorc nie pójdzie na hunt Demonów z kimś niezaufanym, a jak już pójdzie to prawda, będzie filmik i co z tego?

2. Tutaj nie próbujesz poprawiać Gremlina, wogóle nie wiem po co to pisałeś, ale okay ;p.

3. Już to widzę jak bardzo mocna gildia stawi sie za małym newbie... nie dość, że nie wyobrażam sobie sytuacji, w której mieli by "zgnebic" 100+ ms i 100+ ek (niekoniecznie 100 ek, ale w każdym razie mocnego)... Żeby mieć wojnę z gildią przez jakiegos newbiego? Muahaha... już to widzę jak cie obronią, jak dla nich to te 20 bp sd możesz sobie w d**ę wsadzić, proste?

Btw. Jak powiedział Tararam, on ci to zabierze i będzie się cieszył, a ty co zrobisz jako mały newbi w takiej sytuacji? Niewiele... nawet gdyby był filmik, zobaczysz na nim jak bloker bierze mpa, którym się potem "potajemnie" dzieli z sorcem. Co zrobisz w takiej sytuacji? Nic. A, mówiłeś, że to ma być tkzw. "zaufany" 100+ ms? Nie żartuj sobie...

A co do dalszej części twojego posta: Chętnie poczytam te topici, podaj linki plz, i nie sądzę żeby komuś się chciało w to bawić, zresztą w 3 punkcie napisałem dlaczego.
@Topic
Nie zaczynajcie marzyć, rzeczy typu "Daję 20 bp sd i potem mam mpa, ale fajnie" się nie zdażają, to chyba oczywiste... Pozatym, Rideh: Wolę mieć taki set niż mpa na trzech/czterech... a mpa na 3/4 to w najlepszym wypadku, musiabyś mieć niewiarygodne szczęście z lootem i z tym, że cie nikt nie oszukał... tak, więc jasno i wyraźnie (albo "czarno na białym" ) widać, że pomysł kaziu jest zupełnie nietrafiony...

Ostatnio edytowany przez Thero - 21-06-2005 o 14:37.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem