Zobacz pojedynczy post
stary 21-06-2005, 15:51   #11
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kaziu
Ty nie umiesz czytac czy masz nietego w łepetynie ????
mam autentyczny przykład (z dzisiaj) jeżeli chodzi o demony
kolega dal 124 ms 27 bp z sd'kami ten poszedl z 105 ek na demony (demon hell 100 + musisz miec) Ek nakrecil filma w ktorym to wypadaja 3 x g legi 1 mms i kilka demon shieldow(6 bodajze)
w tej chwili moj kolega mi to pokazuje w depo w thais wiec nie gadajcie ze to falsz bo jak ktos ma dobra reputacje na servie to po co ja psuc o marne 20 bp sd?? i co teraz zatkało ??
Nie wymądrzaj się... Sam masz nietego w łepetynie palancie. Na razie wychodzi tylko na to, że to ty nie umiesz czytać (i bez głupich tekstów w stylu " i co teraz zatkało ??"): :A, mówiłeś, że to ma być tkzw. "zaufany" 100+ ms? Nie żartuj sobie...". Możesz się teraz rajcować, że twój kolega jest jeden na kilka tysięcy, że ma zaufanego sorca 100+, któremu może dać kasę bez obawy, że ten go okradnie. Choć i tak nie wierzę, żeby oddali trzecią część lootu właśnie mu. Chętnie bym zobaczył ten filmik, czekam cały czas na linki do tematów (co, czytać nie umiesz, czy ci sie nie chciało?). Nawet twoje zapewnienia "tak dostał 1/3 loota, koledzy dali mu to, to i to i wychodzi po równo dla każdego" mnie nie przekonają, skoro chcesz tak kozakować to proszę bardzo, możemy się w 100% upewnić czy dadzą mu 1/3 loota i czy wogóle był ten hunt (chociaż możliwe, że był taki przypadek, a ty jako dzieciak myślisz, że jak napiszesz na forum o tym, że raz na milion to sie może udać to będziesz fajny). Podaj nicki ekipy (twojego kolegi także), która zebrała na huncie Demonów: 3 x g legi 1 mms i kilka demon shieldow(6 bodajże). Nie jestem nawet pewien czy 27 bp sd by wystarczyło, ale nawet powiedzmy, że by wystarczyło, w takim wypadku twój kumpel już wogóle ma szczęście, że taki szczęśliwy loot wypadł. Gdybym się orientował w cenach na tym świecie to bym jeszcze zobaczył czy mu się opłacało. Ale i tak jestem 80% pewien, że twój kolega nie dostanie 1/3 lootu, przecież on tam nawet nie huntował z nimi... Chyba, że to trójka kolegów z rl, wtedy to już kolega ma niewyobrażalnie wielkiego fuksa , w co oczywiście nie wierzę. Czekam na linki, nicki, filmik, tylko przeczytaj ten post bo i tak żal mi na ciebie klawiatury :/.
Btw. Dobrze ci radzę, popraw pisownię, wiem, że forum literacki to to nie jest, ale jak przepuścić twój post przez Worda to aż roi się od błędów (tylko, nie pisz, że nie chcesz pisać polskich znaków bo to też moim zdaniem błędy, wynikające oczywiście z lenistwa... to samo tyczy się przecinków ).

@Down
Wiesz wogóle o czym my tutaj mówimy? Nie mówimy o sprzedawaniu run .

Ostatnio edytowany przez Thero - 21-06-2005 o 16:37.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem