Zobacz pojedynczy post
stary 21-06-2005, 16:46   #43
Level
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 05 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gohan-san
Dobrze dziecko,żyjesz zbyt krótko i naoglądałeś się tych filmów "Żółwie Ninja" itp.Karate nie na tym polega.Ale już spokuj,bo z tego się spam i nabijanie postów robi !
hehe okreslenie "dziecko" raczej pasuje do ciebie jeżeli chodzi o wiek to mam duuuzo lat wiecej od ciebie i duuzo wiecej widzialem.

Jeżeli nie poczułeś nigdy kopnięcia na twarzy i nie poczułes chaosu podczas bójki to nie bedziesz wiedział o czym mówie myslac o karate, podczas bójki nie ma czasu na ustawianie się wykonywanie akrobatycznych kopnieć itp.poprostu walisz w łep kopa niżej brzucha i w nogi(to jest najlepszy kombos na ulicy).
Nie neguje karate, tylko jego przydatność w ulicznej bójce. Dlaczego w walkach w klatce nikt nie uzywa karate lecz brazylijskiego judo lub vale tudo? I dlaczego podczas walk w klatce nie ma chudych kolesi tylko dobrze zbudowani faceci?

Korzystając że to forum jest o Tibii to mozna porównac. Jezli wyskakuje kilku PKrów to masz czas na przygotowanie kombosa swoim np.sorc?

Tibia to gra nie ma watpliwości,ale chodzi o to,ze emocje w Tibii wychodza czesto poza tą gre. Podobnie w Tibie zabiera się emocje z rl.

zgadzam się z Maren
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maren
koles ktory w RLu jest totlanym leszczem a w Tibi ma na przyklad 20lvl szntazuje nizsze lvle zeby sie dowartosciowac.
Chce jednak podkreslić, że ja traktuje to jako gre i podejrzewam,ze za miesiąc mi się znudzi i wróce do swoich starych gier
Level jest offline   Odpowiedz z Cytatem