Zobacz pojedynczy post
stary 21-06-2005, 19:45   #1
Marixon
Użytkownik Forum

Marixon's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów

Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Marixon ma numer GG 7189912
Problem Czego lub kogo najbardziej nienawidzisz w Tibii??

No cóż... To już dzisiaj i w ogóle moja trzecia sonda . Tylko nie mówcie, że się wygłupiam . Nie znalazłem podobnego tematu, więc założę własny..

Gdyby jednak taki temat już był to przepraszam i proszę o usunięcie mojego.

Chyba każdy gracz uważa, że największym chamstwem w Tibii jest hacking. Jeśli nie, niech wyrazi swoją opinię w temacie i nie głosuje w tej ankiecie. Tak więc mamy następujące możliwości:

Gracze zabójcy - Uważasz, że to co robią jest złe, bo dla zabawy / zysku psują innym ludziom zabawę?

Power abuserzy - Nie znosisz gdyby ktoś mówi do Ciebie np. "Give me 10k or 4 bp of UH or die!!"??

Złodzieje - Czy nie denerwuje Cię to, że gdy wracasz z workiem pełnym lootu, podbiega jakiś noobek i Ci go tak po prostu kradnie??

Cheaterzy - Czyż to nie jest totalne chamstwo, że Ty i Twoi koledzy grają uczciwie i męczą się ze światłem, podnoszeniem spearów, robieniem runów, czy łowieniem, a inni wyręczają się programikami??

Inne problemy - Twoim zdaniem żadna z w / w opcji nie jest najpoważniejszym problemem?? Wyraź to w tym temacie!!

EDIT: Zorientowałem się, że podobny temat jednak już był, ale ja uważam, że ten może zostać, ponieważ nie wiem, czy opcje były takie same, a poza tym to już było dosyć dawno. Naprawdę przypomniało mi się to dopiero po napisaniu tego tematu.

EDIT 2: Chciałbym jeszcze tylko zaznaczyć, że sonda jest jeszcze sprzed update'u, więc nie ma w niej umieszczonych problemów z soul points, znikającymi spearami, itp. nowymi problemami. Proszę wypowiadać się tylko odnośnie problemów sprzed update'u.

Ostatnio edytowany przez Marixon - 17-08-2005 o 11:02.
Marixon jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.