Zobacz pojedynczy post
stary 22-06-2005, 01:13   #77
Hobbit FajerBlejd^^
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Ślunsk

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gejtlord
jestes nobek co gdzies kiedys zobaczyl mojego nicka i zalorzył sobie postać muwi ze sie pod niego podszywam
ej wes no nie wkórzaj ludzi kurde to ty to ty, czy ten drugi???
krde ja tesz se moge zrobic 2 nicki, jeden jak sie czyta a drugi jak sie pisze po angielskiemu, to se zrobie jutro "hobbit fireblade" i gil skacze? (wlasnie muwi sie gil czu gul? To tak bay the wey)

aaa bo zem zapomnial, co do filma, to mojim skromnym zdaniem (IMHO ^^) swietny. peńklem w szfach ze smiechu! Ale i tak ja EVUL jestem

dobra to co to dasz na zgode?? jak powierz ktury ty to ty tzn czy ten jak sie muwi czy ten jak sie pisze to ja wtedy nie zalorze drugiego nicka jako hobbit fireblade bo aj serio teraz nie wime ktury ty to ty. powiedzialem tamtemu ze nie bendzie spac u mie w domku a teraz moze to nie on tylko ty (albo na odrwut ) ale i zes mnie wkuzyl niemilosiernie tym topicem ze ty to ja ze szok! sprowokowales mie do zalorzenai kąta tutaj gratz!! evul jestes tak jak ja

no oki to teraz serio jusz idem spac, bo musze jeszcze na swiadectwie zaliczyc z 5 na 6 poprawiam z matematyki (ma sie to IQ, co nie?)

ślunsk pozdrawia was moje wierne elfy! ciebie gejt tesz (i tego drugiego tesz)
Hobbit FajerBlejd^^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem