Zobacz pojedynczy post
stary 17-03-2004, 15:23   #38
Zureq (RUBERA)
Użytkownik Forum

Zureq (RUBERA)'s Avatar

Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Olsztyn

Domyślny

Znalazłem ciekawą informację na temat UFO w hierarchi przyrody:http://strefa51online.w.interia.pl/u_5.htm
Cytuj:
1.Czy jest kilka gatunków kosmitów?
Gdzieś czytałem o tym, tylko nie pamiętam gdzie. Możliwe, że w strefie 51, ale teraz nie znalazłem tego. Otóż jest kilka gatunków: szaraki, postacie o złotych włosach (bardzo podobne do ludzi), i jakieś jeszcze inne. Szaraków każdy zna. Chyba najbardziej się rozpowszechnili. Łysa, trochę wydłużona czaszka z czarnymi oczami, ciało szare wzrost coś koło 120 cm (podaję z pamięci, ale na pewno niewielki). Postacie o złotych włosach. Mniej spotykani Obcy bardzo podobni do ludzi. Mają złote włosy i towarzyszy im niewielka poświata. Ktoś tam kiedyś opisał zdarzenie, że zatrzymał się w barze i zobaczył tych ludzi (wzrost trochę większy od 190 cm chyba). Spostrzegł, że ogarnia go fala uspokojenia i radości. Kiedy wyszli, wyszedł razem z nimi. Na zewnątrz czekał ich zakamuflowany statek. Dalej nie pamiętam, co się wydarzyło, ale na pewno tego faceta nie widzieli. W każdym bądź razie, czy to wam czegoś nie przypomina? Naprowadzić was? Dobrze. Więc postacie wyglądające jak ludzie, poświata i złote włosy. Gdy się do nich zbliżacie niczego się nie boicie i jesteście uspokojeni. Brakuje dwóch elementów kojarzonych z nimi: aureoli i skrzydeł. Wiecie już o kim mowa? Tak, tak, o naszych Aniołach. Dalej na ten temat już nic nie będę mówił.

Cytuj:
2.Jakie są cechy anatomi kosmity wzrost itp?
Sekcji zwłok (prawdziwej!) jeszcze nikt dotąd nie zrobił, a przynajmniej nie ujawnił tego. Wiemy tylko o ich wzroście (na oko) oraz jak wyglądają na zewnątrz.

RE DOWN: Hehe, możliwe, że to oglądałem. Na discovery leciało kiedyś coś o tym. Był tam właśnie film pokazujący sekcję zwłok szaraka. Okazało się, że to nieprawda. Jeden powód, który pamiętam, to to(?), że ten domniemany "chirurg" trzymał nożyczki w kciuku i wskazującym zamiast w środkowym. Było jeszcze chyba coś o tym, że włożył wnętrzności gdzieś, gdzie nie powinien.
Zureq (RUBERA) jest offline   Odpowiedz z Cytatem