Czy ja wiem czy to taki dobry pomysł? Przeważnie po takich zmianach nie jest zachowywana stabilnosc serwerów, co moze byc powodem masskicków i jeszcze większych lagów (tak na marginesie to 15 minut temu zaliczyłem deda na masskicku ;/). Poza tym - większa ilość osób na serwerze=więcej więcej graczy, osób zajmujących expowiska. Ktoś móglby powiedziec, że te dodatkowe 50 osób to mało - ale ta różnica na pewno będzie zauważalna.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dared
PS: Tak ciężko wam przyznać, że lagi to wasza wina... Mówicie, że lagi to wina serwerów... Hmm to wytłumaczcie mi to... Dlaczego ja NIGDY nie mam lagów?
|
Tutaj ciężko jest ustalić po czyjej stronie leży wina-z jednej strony userzy, którzy grają na starym modemie 56 kbps a winę za lagi zwalają na Cipsoft nie mają racji. Ale z drugiej strony ludzie, którzy na codzień korzystają powiedzmy z neski lub chello i na codzien nie mają problemów z graniem nagle zaczynają być co chwila wyrzucani z gry, nie mogą miec chyba pretensji do providera - tu wina leży ewidentnie po stronie serwerów.