Zobacz pojedynczy post
stary 22-06-2005, 22:52   #105
Slagolash
Użytkownik Forum

Slagolash's Avatar

Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kwidzyn

Stan: Na emeryturze
Świat: Saphira
Slagolash ma numer GG 3177912
Domyślny

Czy ja wiem czy to taki dobry pomysł? Przeważnie po takich zmianach nie jest zachowywana stabilnosc serwerów, co moze byc powodem masskicków i jeszcze większych lagów (tak na marginesie to 15 minut temu zaliczyłem deda na masskicku ;/). Poza tym - większa ilość osób na serwerze=więcej więcej graczy, osób zajmujących expowiska. Ktoś móglby powiedziec, że te dodatkowe 50 osób to mało - ale ta różnica na pewno będzie zauważalna.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dared
PS: Tak ciężko wam przyznać, że lagi to wasza wina... Mówicie, że lagi to wina serwerów... Hmm to wytłumaczcie mi to... Dlaczego ja NIGDY nie mam lagów?
Tutaj ciężko jest ustalić po czyjej stronie leży wina-z jednej strony userzy, którzy grają na starym modemie 56 kbps a winę za lagi zwalają na Cipsoft nie mają racji. Ale z drugiej strony ludzie, którzy na codzień korzystają powiedzmy z neski lub chello i na codzien nie mają problemów z graniem nagle zaczynają być co chwila wyrzucani z gry, nie mogą miec chyba pretensji do providera - tu wina leży ewidentnie po stronie serwerów.

Ostatnio edytowany przez Slagolash - 22-06-2005 o 23:05.
Slagolash jest offline