Temat: ExCaLiBuR
Zobacz pojedynczy post
stary 22-06-2005, 23:02   #61
Rozpruwacz II
Użytkownik Forum

Rozpruwacz II's Avatar

Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Wrocek/Venore

Profesja: Elder Druid
LOL

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez vizjereia
Hmmm ktoś tam powiedzał, że można by polecieć na miotle i to nie jest zły pomysł przecież miotłe można skombinowac od tej wiedzmy na bagnach Wydia,Wyda czy jakos tak niedaleko gsa i questa.To może jak już się ma tą miotłe to trzeba pójść podziemnym tunelem na rooka potem polecieć na ta wysepke ze spike swordem a na końcu tej wysepki slyszalem, że jest teleport który teleportuje nas do pokoju gdzie jest 6 ratów !!.Potem trzeba iść i zabić 2 cave raty solo !! (niezły hardcore) no a na końcu są 2 skrzynki jedna z Blessed shildem a druga ze Excalibugiem.A wszystko się kręci wokól tego walniętego beholdera z HG on coś wie, ale nie powie (łajza) a te jego książki latwo jest rozkodowac oglądał ktoś "Piękny umysł" ?? tam znajdziecie wszystkie odpowiedzi.
Wow!!!1 Takiej historii jeszcze nie słyszałem, gratz. Ciągle jestem pod wrażeniem. Ale:

1. Na miotle nie da się latać
2. Na quescie z takim lootem były by demony jak nic(a nie raty )
3. Cipsoft na pewno by nie pozwolił na powrót na Rooka(chyba, że po zrookowaniu )
Rozpruwacz II jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.