Zobacz pojedynczy post
stary 23-06-2005, 14:39   #226
Zed666
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Gotenhafen

Żarówka Polacy WeŹcie SiĘ W GarŚĆ!!!

Możliowe,że nie powinienem się udzielać bo jestem lowlvl.
W dodatku newbie(czy jak Wy to tam zwiecie).
Ale wydaje mi się,że noobstwo i chamstwo są podstawową kwestią jeśli wspomnieć o opinii jaką My jako polacy posiadamy na różnych światach.
Zjednoczenie Polaków też mogło by być niezłym pomysłem, ale wydaje mi się, że na każdym świecie musiało by się tym zająć kilku highlvl'owców dając dobry przykład.
Dtoykając kwestii szwedów i polaków. Syszałem o wojnie polsko-szwedzkiej na którymś z serwów. Oczywiście dostaliśmy po "D" bo tłukliśmy się między sobą.
Więc była powtórka z potopu, ale bez Czernickiego
Głupota i kłutliwość polaków przeszły już do legendy, więc może nam być trudno wyjść z tego łajna.
Najtrudniej jest z tym wszystkim na servach enforced-pvp, ponieważ jesteśmy największymi mendami w całej tibii! Więc żadko sobie pomagamy!

Zastanawiam się czy nie dało by się założyć nieformalnej organizacji między światami, która zrzeszała by polaków.Członkowie takiej (jak to qrde nazwać!?)
oficjalnie i wzajemnie by się wspierali chodzili razem na różne wypady i stawali się kumplami. Przynależność wiązała by się z pewnymi korzyściami np:
-protekcją rodaków(na wszelkich servach pvp),
-zakładanie wspólnych tibijskich firm,pomagających sobie "zdominować"(lubię to słowo)rynek
-przynależność wiązała by się z niezabijaniem rodaków dla zysku
-z ewentualnych składek członkowskich(na różnych serwach) można by złożyć budżet jakiejś wojenki.
Oczywiście wymyślałem to na poczekaniu więc ma mnóstwo niedopowiedzeń, ale przemyślcie to i ewentualnie zkrytykujcie(objektywna krytyka mile widziana),lub podpowiedzcie coś.
Piszę to w tym temacie ponieważ jego autor( WYRAZY SZACUNKU!!! NO I TO MÓJ KRAJANIN)poruszył kilka bardzo ważnych kwestii, a sam temat jednoczenia polaków ma swój sens!

WIĘC WALCZMY Z NOOBSTWEM, JEDNOCZMY SIĘ I BĄDŹMY NAJLEPSI!!!
(To brzmi jak z jakiegoś partyjnego wiecu)(Klimat w stylu"Każdy prowokator czy szaleniec,który odważy się podnieść rękę przeciw władzy ludowej,niech będzie pewien,że mu tę rękę władza odrąbie!" )

P.S.
Odnośnie Japończyków to nie wiem czy są tacy genialni ale gry robią za***iste(FINAL FANTASY RULES!)(Zwłaszcza ósemeczka)
P.S.2
Jeszcze o tekstach za czarem:
Odwalcie się od "SSIJ!" bo ssij rządzi!!!
P.S.3
Sorry za "bug'i".

Ostatnio edytowany przez Zed666 - 23-06-2005 o 14:46. Powód: Twoja stara:P
Zed666 jest offline   Odpowiedz z Cytatem