Temat: Nowe światy
Zobacz pojedynczy post
stary 18-03-2004, 13:57   #46
KrakOrk
Guest

Domyślny

mam packa, i udalo mi sie zaalogowac na titanie.
problem jest taki ze 10 osob jest w main a 190 w rook
190 OSOB W ROOK!!!

mialem przyjemnosc walczyc o rata wraz z 7 innymi postaciami.... 5 expa bylo dzielone na 8 osob !

to samo jest na wolfach , bugach , spiderach, gdy kupilem sobie line i zdobylem 2 lvl okazalo sie ze :

np. w jaskini posion spiderow koles na mc ( chyba ma 4 pacci) poustawial skrzynki i swoje mc chary tak ze nie mozna ich ruszyc a przez co nei da sie przejsc - zablokowal respawn .... od 9 po restarcie ponad 50 osob napisalo do niegope ze jest reported , i gm juz idzie.... jakos nic sie nie stalo, dokladnie taka sama sytuacja miala miejsce na spiderach w czescie dla pacc,

pozatym, przypominajac 190 osob w rooku, co minute widzi sie 30 roznych osob....

pare osob stoi w miejscu i czeka na respawn ( np. spidery 4 min) a ze 20 osobo pokolei wchodzi i wychodzi blokujac i zerujac czas na resp blokue go tym sie juz nikt nie przejmuje.

otworzylem sobie kanal gamechat zeby poczytac co ciekawego sie dzieje. okazalo sie ze koles napisal "YAY a Wolf..omg wolf for my self" na to 3 inne osoby napisaly w8 i am in a way.... / poczekaj juz tam ide /

Omijam fakt iz jak kupowalem packa w benefits mialem napisane ze zawsze moge wejsc.... a tu co widze "to many players online try again later", mam nazzieje ze zwieksza limit czym predzej......

P.S mam 3 lvl , a jest juz koles w mian co ma 22 lvl palka ...na gamechacie napisal ze jest sam na POH, i kazdy jeden gs jest dla niego....czemu mam wrazenie ze jak ja wyjde z Rook'a on bedzie mial 30/35..... jak Facc wyjda z rooka on bedzie mial 40/45.

acha... restart serwera jest kur*ersko krutki - kolo minuty. jak dobrze wycelujesz da sie ominac resatr uzywajac funkcji ctrl+g - powaga
-------------------

"Hail Qoz Hacker, Hail"