Zobacz pojedynczy post
stary 23-06-2005, 21:53   #11
Losterin
Użytkownik Forum

Losterin's Avatar

Data dołączenia: 28 02 2005
Lokacja: Nowy Sącz

Stan: Niegrający
Imię: Baratheon
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 17
Skille: 56/55
Poziom mag.: 3
Losterin ma numer GG 5132853
Domyślny

Cytuj:
Mam Celerona 2.6, 512 Pamięci RAM, karta powiedziana powyżej z 128 Ram, to pójdzie wreszcie czy nie, bo nie wiem czy warto ściągać
Spokojnie możesz ściągać, bez obaw, że gra nie pójdzie.

Cytuj:
Czy te gre sie pobiera tylko prez torrenta niemozna jom pobrac normalnie np:"zapisze elemet docelowy jako" mi prez torennta chodzi choby wcale i szkoda czasu na pobieranie >Wolal bym zwyczjnie pobrac
Sprobujcie z tego, na pewno szybciej będzie szło. To już nie przez Azureusa. Można docelowo albo Flashgetem, Gozilla, itd.

Instalka JoB

Cytuj:
Jak byś mógł jeszcze dodać w jaki sposób zacząć (mała porada od Ciebie).
Jak narazie grałem tylko Wizem, ale napisze.

Rozpoczynamy grę Wizardem w mieście Ginko Province. Na tym serwie jest tak ustawione, że już mamy 7 lvl i 500 gold. Wychodzimy poza miasto i bijemy krowy, kurczaki, owce i świnie. Można oczywiście zarabiać na mięsie tych zwierząt. Na zabite zwierzę trzymamy ALT i Lewy Przycisk Myszy. Po kilku chwilach mamy mięso. Można sprzedać u NPC'a w mieście ( nie pamiętam dokładnie gdzie jest, ale napewno znajdziecie ). Gdy zarobimy troche kasy możemy kupić przeróżne itemy i bronie ( też są NPC w Ginko ). Gdy kupimy wreszcie lepszy ekwipunek idziemy na lepsze stwory poza miasto, takie jak cat, yob, scare crow. Dobijemy do 10 lvl możemy się teleportować do innych miast ( teleport na płn. - zach. od miasta ).

Od 7 lvla można już mieć pierwszy czar " Fire ball ". Można kupic w Ginko, ale trzeba przetłumaczyć w mieście Bichon Province.

Ostatnio edytowany przez Losterin - 23-06-2005 o 21:57.
Losterin jest offline   Odpowiedz z Cytatem