Zobacz pojedynczy post
stary 24-06-2005, 11:25   #3
Bambuko
Użytkownik Forum

Bambuko's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Querte
Możecie dawać tym załączonym temacie recenzje gier MMORPG.

Tytuł:
Gunz Online
Strona:
www.gunzonline.com
Prawie wszystko, co z nim związane:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=37875
Moja recenzja:
Po zainstalowaniu gry miałem nadzieję na jakiś matrix. Hardcore i takie duperele. Po odpaleniu gry ujrzałem ładne intro potem było gorzej. Menu jest zagmatwane strasznie do tego kolory. Grafika jest okropna. Daję prosty przykład: Gram z graczem i widzę, że to coś ma buty patrzę nie to nie były buty to są jego stopy (…). Po tem przez 2 dni nie mogłem do gry wejść i zagrać, bo serwery padają. Gra jest tylko dobra na krótki dystans.
Ocena: 3-/6

Czekam na wasze recenzje i proszę, aby poniższe recenzje były tak jak ja zrobiłem tą o Guwnonlimne.
Jesteś kretynem. Właściwie nic nie napisałeś o grze - to nie jest recenzja. Jak ktoś chce przeczytać recenzje, to kupuje sobie CDA albo Clicka!, ewentualnie wbija na gry-online lub gry wp, a nie czyta wypociny jakiegoś debila, któremu nie spodobała się gra. Spójrz, kolejna recenzja dotyczy DE i jest oceniona na 7/6 - ja DE oceniam 2/6, bo jest wieśniacki. Więc takie gadanie nikomu się nie przyda - po to się zakłada oddzielnie temat dla każdej gry, każdy się tam wypowiada i potem każdy wie czy gra jest dobra, czy nie. A jak w jednym temacie do każdej gry jest jedna subiektywna, krótka i żałosna opinia to wciąż nic nie wiesz o danej grze.
Bambuko jest offline   Odpowiedz z Cytatem