Temat: Nowe światy
Zobacz pojedynczy post
stary 18-03-2004, 18:04   #48
shch0ta
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 02 2004

shch0ta ma numer GG 4059490
Domyślny

Własnie!!! Dlaczego pojawia sie napis "too many players" skoro mam pacca???? (tak na prawde wiem dlaczego ale to jest ironia ) mogliby rozszerzyc wreszcie limit bo 200 to chyba troche malo jak na taka mase graczy ... Co do mnie to i tak chyba raczej nie bede gral na nowym swiecie (a jesli juz to za jakis miesiac albo cos w tym stylu - poczekam az wszystko stanieje i beda wieksze luzy na rooku i az bede mogl kupic sobie fs'a za 9k a nie latac z 20lvl'em z longswordem i scale armorem) a poza tym to mi sie chyba nie oplaca bo na Eternii mam 18lv i k-armor ; k-legs ; guardian shield ; fs'a ; steel helmet ( wiekszosc dostalem od kumpla wiez jescze bardziej nie chce mi sie opuszczac tej postaci ) ... Ale jak mi sie skonczy pacc a na Titanii albo na Solerze czy jakos tak nadal bede sie mogl zalogowac nawet w gpodzinach szczytu i bez zadnych problemow (wiem ze to prawie niemozliwe ale tak bylo (sic!) przy poczatkach Eternii) ... eh pożyjemy zobaczymy ....

btw. Tez macie takie lagi??? na kazdym swiecie (eternia ; hiberna) ma takie lagi ze przejsc dwoch pol z rzedu nie da rady.... help plz

btw.2 co moge zrobic zebyzapobiec lagom??? (podpowiem ze restart kompa nie dziala) ??? help plz
shch0ta jest offline