Temat: Nowe światy
Zobacz pojedynczy post
stary 18-03-2004, 19:09   #49
marred
Użytkownik Forum

marred's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj

marred ma numer GG 2185588
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez shch0ta
Własnie!!! Dlaczego pojawia sie napis "too many players" skoro mam pacca???? (tak na prawde wiem dlaczego ale to jest ironia ) mogliby rozszerzyc wreszcie limit bo 200 to chyba troche malo jak na taka mase graczy ... Co do mnie to i tak chyba raczej nie bede gral na nowym swiecie (a jesli juz to za jakis miesiac albo cos w tym stylu - poczekam az wszystko stanieje i beda wieksze luzy na rooku i az bede mogl kupic sobie fs'a za 9k a nie latac z 20lvl'em z longswordem i scale armorem) a poza tym to mi sie chyba nie oplaca bo na Eternii mam 18lv i k-armor ; k-legs ; guardian shield ; fs'a ; steel helmet ( wiekszosc dostalem od kumpla wiez jescze bardziej nie chce mi sie opuszczac tej postaci ) ... Ale jak mi sie skonczy pacc a na Titanii albo na Solerze czy jakos tak nadal bede sie mogl zalogowac nawet w gpodzinach szczytu i bez zadnych problemow (wiem ze to prawie niemozliwe ale tak bylo (sic!) przy poczatkach Eternii) ... eh pożyjemy zobaczymy ....

btw. Tez macie takie lagi??? na kazdym swiecie (eternia ; hiberna) ma takie lagi ze przejsc dwoch pol z rzedu nie da rady.... help plz

btw.2 co moge zrobic zebyzapobiec lagom??? (podpowiem ze restart kompa nie dziala) ??? help plz
Jezeli po miechu spodziewac sie FSa za 9k, to zycze powodzenia. FSy tyle kosztuja na serwerach, ktore maja po kilka lat. Jesli myslisz, ze za miesiac bedzie mniej osob, to takze jestes w bledzie, bo beda mogly facce wchodzic i tlok bedzie okropny. Decyzje o grze na nowym swiecie trzeba podejmowac tuz po postawieniu serwera, wtedy jest latwiej wyjsc na maina.
**&***&***&&&***&&***&&&***&***&&&
***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***&
****&*******&&******&&***&*******&
*****&*****& &&****&&*****&*****&
******&&&&&***&&&&&&*******&&&&&
marred jest offline