Witka all!
To bedzie prawdopodobnie moja ostatnia odpowiedz w tym temacie, bo mam (tak z deczka tylko) dosc wysluchiwania 16 latkow, ktorzy kolesia o 2 lata starszego od siebie nazywaja dzieciakiem porwyajacym sie na robienie gry, albo tych co to "zycza" mi powodzenia, bo moze sami kiedys sie zawiedli, jak sobie gierke chcieli zrobic a to sie okazalo, ze nie wystarczy tylko cos tam pomajsterkowac. A tak jak chcielibyscie wiedziec to zrobilem juz 5 gier RPG (program, ktorego uzywalem rpg maker), wiele osob w nia gralo i negatywnych opinii bylo niewiele , a trzeba zaznaczyc, ze polscy RPGmakerowcy zazwyczaj robia gry (co tu sie bede glaskal) dupne...najzwyczajniej w swiecie-ich gry przepelnione sa ku**wami i ja pier***lami, po prostu sa wulgarne i bez fabuly -.- zalosne prawda, to maja pzreciez byc rpg? Ale co tam...rozpisalem sie...Ja wam tylko powiem, ze jesli za 3 latka ktos z was (moze po nicku rozpoznam) bedzie gral w World of Valyia to ja wam bana nie zaloze, a jeszcze pogratuluje wiary w Polakow (po prostu przypomne coscie tam wypisywali) zobaczymy komu sie glupio zrobi. Ale dobra, zeby nie bylo to czekam na kolejne posty o tresci: "Ty glupku, ty nawet dzieciaku jeden nie wiesz co to mmorgp, nic nie napisales o nim, znaczy, ze sie nie znasz (a pomyslalem, uzytkowniku, ze znaczy to, ze gra jest we wczesnych fazach robienia, a w takowych przypadkach z wielu wzgledow szczegolowych informacji nei podaje sie?)... Czekam wiec az mnie bedziecie dalej sobie "jechac" na forum a ja sobie bede przy biureczku siedzial, robiac World of Valyia i dostawal wiekszego zapalu do robienia tejze gry, aby wam udowodnic jak wy, Polacy (ja tez Polak

) bardzo wierzycie w narod i jego przedstawicieli.

czekam na dalsze posty, piszcie dalej swoje wsciekle wypociny. Tym czasem...bywajce-zajrze tu jeszcze