ja w nią grałem, lecz zaczęły mnie nękać problemy ze spritami, i niestety straciłem 98 lvl wizarda, z max job level, 99 assasiana tez max job level, 76 paladyna też z max job level. Jak już wspomniałem o tym problemie, to może ktoś wie skąd mogę ściągnąć sprity (dodatkowe przebrania charów) bo przez proxy z korei mi się nie udawało, ani updatów do sakry bądź ragnaroka, dało się te pliki robić ręcznie wordem (kopiowało się inny plik wyglądu postaci który był już dostępny i zmieniało się jego nazwę na tej której jeszcze nie było). Lecz gdy nowy update przyszedł, ugrzęzłem i nie mogłem ściągnąć updatu z głównego serwera w korei, znajdywałem te patchy na ftpach, lecz były niepełne. Więc ściągłem nową wersje ragnaroka (700mb), i ZNOWU spritów nie miałem, a stare skasowałem podczas nagrywania nowej wersji. Szukałem ich ale bez skutku, nigdzie nie dało się ściągnąć patcha na ten błąd.
Jak by ktoś znał miejsce, skąd można ściągnąć te sprity, byłbym bardzo wdzięczny gdyby je podał na forum. A jak by ktoś nie wiedział, o jakie pliki chodzi to od razu mówię, że znajdowały się w folderze "ó," który znajdował się chyba w folderze data/Sprites.