Opisy miast:
Ab'dendriel - tu zaczęłem swoją grę. Mało PK. Resp troli 2 pietra pod depo. Ładne miasto. Moim zdaniem najlepsze miasto ponieqaz na trolach nabijemy okolo 14lvl. Pózniej trzeba chodzic na roty najlepiej do kopalń koło Kazo ale to nie jest dużym problemem. Po 20lvl kupiłem PACCA i teraz mieszkam w Ab a expie na Darashi miłe rozwiązanie

Aha i z Ab mamy blisko do zamku można tam solowac draga na stosunkowo niskim poziomie

(schodzenie i wchodzenie po schodzach). No i knight i sorc muszą latać po czary do Carlin.
Darashia (Ankh): Najlepiej od 12 lvl (wspaniały resp Rotów) , ale także m i h lvl mają tu wspaniałe respy. Możliwość przytargania loota (skutecznosc 90%). Trzeba byc posiadaczem PACC.

Ale za to 0 noob (prawie)
Carlin : Moim zdaniem miasto noobów. Jest ich ogromna ilośc. PK także dużo.
Miasto w którym panuje bałagan, pare h-lvl ale nic specjalnego. A loota to tu napewno nie dotargasz.
Thais : Hmmmm nigdy nie byłem tu długo i nie znam respów ale mysle że jest troche lepszym miastem od Carlin , znacznie mniej Noobów i PK.
Venore: Dobre miasto, dużo h-lvl. Dobry resp dla każdego lvl. I dobre połączenie z wyspami. Napewno jest pare Noobków i Pk ale jak sie uważa to jest spokojnie
Kazordoon : Niby dobry resp bo kopalnie z Dwarf i Rotworm ale nie polecam. Nie wiem czemu ale nie jestem przekonany do Kazo.
Edron : Na moim servie to nie jest miasto dla low ani mdl - lvl. Poprostu 4 h-lvl. Dla nich właśnie świetny resp. Jest jedna kopalnia rotów ale jak mamy PACC to polecam Darashie.
A wiec osobiście polecam jeśli macie PACC to Darashia a jesli nie to Ab na trolach z późniejszą przeprowadzką do Venore.
Edit:
Te informacje dotyczą servera na którym obecnie ja gram nie mam 100% pewności że na innych servach jest podobnie