Zobacz pojedynczy post
stary 25-06-2005, 18:57   #61
Koma$
Użytkownik Forum

Koma$'s Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Koma$ ma numer GG 2262726
Domyślny

@Temat

Wynika to wszystko z mentalności obu narodów. Polak zawsze ma duzo do powiedzenia a gdy dochodzi co do czego to pierwszy daje loga, badz ucieka.

Ja jako gracz nigdy nie wstapie do polskiej gildii. 100x bardziej wole gildie miedzynarodowe czy tez zlozone tylko ze sprawdzonych, lojalnych przyjaciol. Gram w tibie juz 3 lata i w kazdej polskiej gildii powtarzal sie taki scenariusz, ze np ktoś proszący o pomoc na guild-chacie zostaje lekcewazony, inni tlumacza sie zawsze lagami, treningiem czy tez wolnym expowiskiem ktorego nie chca stracic. Odwrotnie jest za to w szwedzkich gildiach, gdy ktoś zostaje zaatakowany to reszta gildii leci na leb na szyje z odsieczą. Byłem swiadkiem takiej sytuacji na Berylii gdy w raz z przyjaciółmi poszliśmy ubić jednego Del Toro. Zaatakowaliśmy go w tombach w Ankrahmun, odsiecz przyszla po mniej więcej 2 minutach, i to nie 1 czy 2 osoby tylko z 5 czy wiecej. To wlasnie jest cos czego bardzo brakuje polakom.

Od takiej lojalności trzeba zacząć, zeby w ogóle myśleć o wygrywaniu chociazby poszczególnych bitew, nie mówiąc o wojnach.
Koma$ jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.