Zobacz pojedynczy post
stary 25-06-2005, 19:44   #46
Bobi
Użytkownik Forum

Bobi's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004

Domyślny

Niektóre osoby mnie niszczą. Tak, według mnie tibia JEST droga. Porównujecie ją z innymi grami ale zauważcie jak te gry się od tibi różnią...
Mają lepszą grafike, klimat, muze (tibia wogóle muzy nie ma). Psychol tibia ma klimat! Nie! Nie ma! Dlaczego?
- nicki postaci są WOGÓLE nieklimatyczne (np, Śmierdziel, Pierdziel i tym podobne).
- ludzie mieszają gre z rzeczywistością (np. stoje pod depo, a koleś mówi- "Ide na papierosa." albo- "Zenek idemy jutro się nawalić?").
- podbiega do Ciebie koleś z 8 lv i mówi "Ej chcesz w*******?", "Daj coś", "Twoja matka to ku..., ci.. ".
- domki w tibi- ok mogą być ale żeby były w niej przedmioty z naszych czasów?! (np. zegarek itp.) Przecież tibia to podobno czasy mężnych rycerzy i potężnych magów -.-.
Powiecie "Codziennie składaj po 1 zł albo se czipsów itp. nie kupuj.". LOL! Czyli mamy nie kupować czipsów, napojów i innych przyjemności tylko zbierać kase na tibie? To w sumie kwestia portfela... Jak masz dużo kasy to se kupujesz i *******isz ale ja i tak bym wolał za te 90 zł~ zrobić coś innego (wiecie jaka fajna impreza może być za 90zł?). Nie zaprzeczam, że utrzymanie serwerów kosztuje ale to za serwery płacimy czy za gre? No właśnie....

Ostatnio edytowany przez Bobi - 25-06-2005 o 19:45. Powód: Błąd
Bobi jest offline   Odpowiedz z Cytatem