Hmm, ja podam sposób alternatywny, weź ze sobą pare pustych Backpacków, bag oraz nowy parcel. Chodź w miejsca dobre do afk (okolice Orc Landu, Greenshore, Fibula, lodowe wyspy) i jakieś skrawki kontynentów (obowiązkowo przy oceanie). Tam często można spotkać afk'erów z ustawionym autofishingiem. A pod nimi w zależności od szcześcia od kilkustet do kilku K rybek. Rybki wkładasz do Backpacków, a pełny bp do baga (lootbag nie rzuca się tak w oczy jak bp pchany przed Sobą). Idź z tym do najbliższej skrzynki pocztowej i wyślij do dp. Ja tak robiłem zawsze jak kończyły mi się uzyskane w ten sposób ryby. Gorąco polecam. A i z afk'erów można jakieś runki wyciągnąć jeśli nie mają ustawionego autologa. Od siebie dodam że rekordową ilość jedzenia znalazłem obok chatki ze scorpionami i Witch na piętrze na zachód od kopalni (musiałem się Kazordoon po nowe puste bp wracać aby rybki zmieścić

).
A jeśli chcesz obowiązkowo kupować to wydaje mi się, że egg's są najlepsze bo dają stosunkowo dobry czas regeneracji w stosunku do ceny za sztuke. Kupuje się je m.in w Ab'Dendriel.