Teraz chcę wam przedstawic newbiowski sposób wklejania plików na to forum ( i na inne oczywiscie też ).
Więc co ? Przechodzimy do rzeczy:
Na początku musisz mieć konto email na onecie ( dlaczego na onecie ? ponieważ polecam ten serwis i jest wedlug mnie jednym z lepszych ).
Potem wchodzimy na
te strone i klikasz po lewo na link
założ strone
Powinno nam sie pojawic takie cos

no i oczywiscie wybieramy strone za free i klikamy załóż. Potem wybieramy nazwe naszej strony jeśli Twoja nazwa nie jest zajeta to dobrze. Nastepnym krokiem jest przeczytanie kodu i przepisanie go we wskazane miejsce. Nastepnie zaznacz ze wyrazasz na wszystko zgode i kliknij dalej.
Potem sie ukaże takie cos

ale to tylko swiadczy ze wszystko dobrze zrobiles wiec krokiem nastepnym jest klikniecie wyrazu
dalej
Powinno Ci sie ukazac takie coś

Jesli tak jest to sie ciesz bo jeszcze polowa roboty przed nami. Na samej gorze masz dwa wyrazy
Menedżer witryny wiec klikasz na owego menadzera i pojawia Ci sie takie okno

Na samym dole tego okna masz dwa wyrazy
nowy katalog i
zaladuj Wiec od razu radze kliknac nowy katalog i w nim umieszczać wszystkie screeny. Gdy juz stworzylismy nowy katalog klikamy na niego prawym przyciskiem mysze i wybieramy
otworz Najważniejsze przy zaladowywaniu nowych plików na serwer republiki poprzez przycisk zaladuj jest potem wybranie jakich plików chcesz uzywac zawsze wybieraj i zapisuj w postaci jpg ! Czyli przykladowo : zaladuj > przegladaj > pliki typu obrazy gif, jpg. Zawsze to zaznaczaj bo gdy zaznaczysz opcje
wszystkie pliki to Ci sie nie wklei zwykly jpg. Nie umiem zbytnio lumaczyc wiec zobaczcie o co mi chodzi
Zapomniał bym dodac mamy stronke, ale ja na nią wejsc ? Otoż sposob jest jeden. Gdy dalismy nazwy naszej stronce
kot a katalog ktory utworzylismy nazywa sie
pies musimy w przegladarce wpisac tak
http://republika.pl/kot/pies/ I mamy nasze zdjecia.
Więc czekam na opinie ale przede wszystkim na pytania dotyczące różnych problemów, które zapewne wystąpią.
Sorry ze napisałem ze to newbiowski sposob, on jest nie tyle newbiowski co latwy bo np. nie kazdemy sie chce robic
taka strone jak Raynoldowi po prosty nie ktorym wystarczy zwykly index tak ja
Nemesisowi , którego wlasnie opis zrobienia przedstawiłem.