Zobacz pojedynczy post
stary 25-06-2005, 22:37   #53
Jatoja
Użytkownik Forum

Jatoja's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Za monitorem

Jatoja ma numer GG 3288887
Domyślny

^^Lekcja sztuki (bodajze 2 gimnazjum). Kolega Bania nalal do butelki po jakims tam napoju. Poczym wywalil butelke do kosza na smieci. Podchodzi nauczycielka, wyjmuje butelke z kosza:
N: czemu to jest takie cieple ? Wypij to !
B: nie chce mi sie pic
N: no wypij to !!
B: nie i juz !!

Cala klasa beka xD Dx.

^^Ogolnie w 3 gimnazjum mielismy pocisnieta klientke od histry. Nazywalismy ja sokole oko.
Przyklad z lekcji. Nauczycielka gada cos tam o czyms tam zwiazanym z histra, nagle przestaje mowic, zaczyna biec przez cala klase (sprint normalny), bierze za fraki qmpla, wywala go z krzesla, bierze jego plecak, wyciagnia z niego jakies cipsy i podaza do swego biurka. Albo podchodzi do kolezanki i zaczyna sie drzec "dziewczyna co ty soba reprezentujesz".

^^Klienkta z gegry do qmpla - Kur** zamknij morde !!! Zaloze ci sprawe w sadzie gnoju, za obrazanie mnie!!" Potem "Co myslicie, ze tylko wy mozecie przeklinac?"

^^Pomysl pani od gegry. "Kto chce 1 ? Powstawiamy sobie 1." Leci lista z dziennika wyczytujac i tylko co chwila "O tobie xxx postawie 1"

^^Geografia-
N: Kowalski 1 !!!!
K: Jak szalec to szalec odrazu 2 !!
N: Nie ma sprawy. Jak dalej sie tak bedziesz zachowywac to postawie ci 10 jedynek
K: Niech sobie pani wstawia

Po czym wstawila mu laczki

I wiele, wiele innych Ogolnie nasza klasa byla zawsze najgorsza w szkole Teraz w LO jakos tak dziwnie, cicho
Jatoja jest offline   Odpowiedz z Cytatem