Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2005, 00:19   #178
Veritharan
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Venderer
Mnie wkurzają N00by, które wejdą Ci na exp place i wyparskną Ci w twarz że amsz zmiatać... Raz na 10 taki n00b ma qmpli na HI levelu którza wieżąc mu Huntują Cie (jeśli wygoniłeś tego nupka siłowo z expa)

CO do PK.... TO wg. to normalne... Też keidyś ich nielubiałem ale przeceż to nromalna kolej rzeczy... sam odchodząc z serva zabiłem paru ludków, a po własnym dedzie jestem zły na gościa... i.... Mszczę się (jeśli mogę)... A jeśli nie pasują komuś PK-erzy to NON-pvp jest otwarty dla każdego....

I tu masz racje PK teraz nie jest zadnym lamaniem zasad tibi ......... to czy jestes pk czy nie twoja sprawa a co PA to ja nie wnikam bo wiem ze nikt na mnie PA nic nie wymusi na Aldorze dlaczego ............ehhh a sie domyslcie kogo ja mage znac z real wiec nie wnikam w nic .... w sumie sam PA nie stosuje ale zaden SWE nie bedzie mi nigdy mowil co mam robic ............ jestes zmeczony graniem na servach na ktorych rzadza SWE ?? zapraszam na Aldore tu polacy rzadza i nikt juz tego nie zmieni ....sory za te "swe" ale nie chce mi sie pisac calych nazw .. bynajmniej nie teraz :>
  Odpowiedz z Cytatem