Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2005, 11:03   #1
Terry664
Użytkownik Forum

Terry664's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Twoja Stara

Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Domyślny Misja "OverCarlin"

W carlin zapanowały mroczne siły Adolfa Pigera miał on na celu zawladnonc Tibią zają juz takie miejsca jak : Carlin (jego siedziba) oraz wyspy lodowe. 101 Dyzwizja Tibijskich spadochroniarzy miala za zadanie pozbawienia wladzy Pigera i Wyzwolenia mieszkanców 15 samolotów b-17 wyruszyło aby zrzucić spadochroniarzy ale jeden zboczyl z kursu poniewaz silniki przestały pracowac spadochroniarze wraz z pilotami ewakuowali sie wylądowali na nieznanej im wyspie ( my ja znamy to oczywsicie Rook ) Miasto to oblezone bylo takze przez sily Pigera Co teraz zrobią nasi zołnierze ?? Obejrzyjcie !!

1. Szeregowy Martin został zrzucony niedaleko wioski ; zchował spadochron za murem i pobiegł w miejsce gdzie znaczna czesc zolnierzy wylądowała

2.Przyponiał sobie o ekwipunku który ma w plecaku...

3.Nagle zauważył go Hitlerowiec ( wiem powinno byc pigerowiec) !!

4. Strzelił w niego z Colta 1911 !

5.Szedł dalej az ujrzał zwłoki spadochroniarza był to Sgt.Garcia wzią jego
Thompsona i poszedł dalej !

6.Nagle ujrzał jakis stos na którym palono mieszkanców wioski.
Zabił strażnika ...

7.W sklepiku Lily Stało dwóch SS-manów ( nie chodzą w hełmach bo po co ??jak i tak im sie nic nie stanie ) Martin uwaznie przyglądał sie jak SS-mani dewastują sklepik !!

8.Wrzucił 2 granaty aby rozwalic ss-manów !

Biegł dalej az ujrzał swojego dowódcę Capt.Foleya z którym rozbił obóz !

Czy uda im sie uciec z Rookgardu czy odnajda zaginionych spadochroniarzy ?? Dowiecie sie w następnym Odcinku !!

CZESC II NA NASTEPNEJ STRONIE !!

"Piechota Morska to nie zawód, to orientacja seksualna."

Ostatnio edytowany przez Terry664 - 26-06-2005 o 14:09. Powód: cz II
Terry664 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.