Cytuj:
Oryginalnie napisane przez qwertyuiop
kogo lub czego??
NAjbardziej: EMCIA PALADYN (Danubia)
i w/w podchodzi i mowi o jakiejs gildi no to ja ok... zalogowałam sie na stronie i już straciłam konto :/ to mnie bardzo wkurza
|
Proszę nie tak konkretnie...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pacek
krasnolódków, ufolódków, różożowych słoni, białych myszek i ludzi którzy zakładają takie tematy
a tak serialnie to w tibi najbardziej nie/lubie tibi
ps. jak sie pisze nie lubie?? razem czy oddzielnie
|
Pacek, czy ty masz dyslekcję?? Jeśli tak to przepraszam za tamtego posta...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez adam knight
ja nie anwidze pierwszych 4 punktow ale zaznaczylem pk trza bylo jescze dodac lulerow przez takich zginolem od gs
|
Faktycznie, rulerzy... spore chamstwo, ale to nie zabójcy, ani złodzieje...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Robefun
Mój głos zdobyli PK. Idziesz sobie, zrobiłeś level, masz loota dobrego w BP, skille lepsze, a tu jakiś 60 level, który padł na Dragonach i musi się wyżyć i cie zabija. NIENAWIDZE TEGO!!!
|
PK to chamy i tyle... Ale ja zawsze UH-ów kilka noszę i moim 23-levelowym palem nigdy nie zginąłem!!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xopunuk
Nienawidze brazylijczyków bo to takie cioty ze glowa boli! NA Xanterze wszyscy polacy maja hunta bo kilku z naszych zarznelo Knight Dedlego najlepszy sword faighting na servie a te pały sie umuwiły ze beda wszystkich polaków za to huntowac.. ja mam 20 lv i mna se raczej glowe nie zawracaja ale moi koledzy an wyższych levelach juz dedly przez nich albo sa przesladowani.......
|
Jak żeście go zabili tylko za to, że ma najlepszy sword fighting no to zabójcom się należy dead, ale innym nie. A w sondzie nie chodziło o wypisywanie jakich nie lubimy nacji, tylko ludzi...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer
Niedojżałych psychicznie idiotów.
|
Ja teeeeeeż... ale to się pisze przez "
rz"

.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zegenis
Nie lubie Leppera... nie wiem czemu... poprostu go nie lubie ;S
Temat: Glupi.
|
Jeśli ten temat jest głupi, to ten post już po prostu przechodzi ludzkie pojęcie!!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Magus
Nienawidze polakow. Mozna ich podpiac pod wszystkie wymienione punkty plus kilka dodatkowych.
Naturalnie sa wyjatki - ale ich tak malo...
|
Mi nie chodziło, żeby wypisywać jakich narodów nie lubimy, ale ten post jest naprawdę
genialny, bo to niestety prawda...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elmer
Oczywiście, że cheaterów... Pk, Pa i inne są częścią gry a cheaterstwo to najprościej mówiąć oszustwo i lamerstwo..
|
Ale złodziej, czy PK narobią większych problemów... Przynajmniej
moim zdaniem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Freqs
A ja poprostu nie lubie tego godzinnego treningu , ludzie bez przesady na tych skillach 90/90 trzeba na skill kilkanascie dni siedziec ....
A jak masz skille 75/75 na 100 lvl to ludzie dziwnie na ciebie patrza >.<
Eternal Ovlivion na filmiku mowil ile mu idzie 1% skilla i to mnie zatkalo bo az .... 3 godziny 14 minut porombany koles
Miesiac na jeden skill siedziec bym musial o.O
|
Też nie lubię skillowania, ale to nie jest aż taki wielki problem...