Zobacz pojedynczy post
stary 19-03-2004, 19:23   #3
Zureq (RUBERA)
Użytkownik Forum

Zureq (RUBERA)'s Avatar

Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Olsztyn

Domyślny

Dwa słowa: ZA KRÓTKA! Przede wszystkim tak: grafika taka, jak w RPG makerze, więc się nie będę czepiał fabuła - trochę za szybko mignął prolog i musiałem drugi raz uruchomić grę Za dużo łażenia, chyba, że chcesz zrobić coś takiego, że najpierw się łazi i łazi, a potem walka przeplatana z łażeniem, to OK W jaskiniach stanowczo za ciemno - wzrok może się zmęczyć jak będziesz ich więcej umieszczał. Jedyne alternatywne rozwiązanie moim zdaniem to umieszczenie jakiś źródeł światła (pochodnie, dziury, lampy itp). Save tylko w wybranym miejscu, ok, jakoś to zniosę. Mam nadzieję, że będzie można sterować więcej niż tylko jedną postacią. Acha i na początku trochę żmudne poszukiwanie grzybków, powinna być jakaś informacja po zebraniu ostatniego. Wiem, że to dużo roboty, ale jakże ułatwia grę. Gra zapowiada się dobrze, ale jak na demówę to trochę nędza Z nikim nie powalczyłem, z nikim nie pogadałem, nie dostałem żadnych przedmiotów do wykorzystania, nawet okienka opcji nie można otworzyć Ale nie przejmuj się, moja pierwsza gra (w sumie to też ostatnia) wyglądała znacznie gorzej i jest jeszcze nieukończona (w sumie to nigdy już jej nie dokończę, bo ją wykasowałem) Życzę sukcesów i weny twórczej
Zureq (RUBERA) jest offline