Czesc Mam wam do zaprezentowania swietna bijatyke: Little Fighter II - do sciagnieca na
http://www.littlefighter.gsi.pl. W gierce tej wcielamy sie w jednego z kilku wojownikow i klepiemy sie w jednym z wybranycht rybow walki:
1. VS Mode : Chcesz potrenowac swoje umiejetnosci badz zmierzyc sie z kolega?? Nie ma sprawy to tryb dla Ciebie!
2. Stage: Masz ochote przechodzic kolejne etapy, zmierzyc sie z przeciwnikami ktorych nigdzie indziej nie spotkasz, oraz pokonac najsilniejszych wojowniow?? ZAGRAJ!!
3.1vs1 Championsip: jak sama nazwa mowi zawody 1 vs 1. Wybierz zawodnikow i stan do walki o najwyzsze trofeum!!
4. 2vs2 Championsip: ta opcja oferuja ta co powyzej lecz mozesz tutaj dolonczyc do kolegi badz dodac komputerowego kolege i walczyc w teamach 2 po 2!!
5. Battle Mode: wybierz druzyny i walcz nawet 500 vs 500!!
6. Demo: zobacz na co stac komuterowych wojownikow!!
7. Network Game: po co grac przy jednym komputerze??!! Polacz sie z kolega i graj na wszystkich mozliwych trybach!!
Mam nadzieje ze troszke przybilzylem Wam ta gierke. Nie jest ona nowa, lecz ja dopiero teraz ja odnalazlem i mam nadzieje ze komus jeszcze sie spodoba!!
Sorry z gory za bledy jezykowe
Chetnie rowniez pogram z kims kto ma szybkie lacze i zewnetrzne ip!! Mozna rowniez zorganizowac zawody o tytul najlepszego wojownika tibia.pl!!
Dzieki ze to przeczytales

. Zapraszam do gry i zycze milej zabawy!!