Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2005, 07:29   #36
KoZioL
Użytkownik Forum

KoZioL's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Siem-ce

Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Darmin
Profesja: Royal Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 130
Skille: 97/77
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veritharan
@Ludzie z servow no-pvp

Dlaczego wogole tam gracie czy jest jakis sens bicia tam lvl ?? ja nabijam lvl po to zeby widziec roznice miedzy 50 a np 100 lvl ..... czujesz sile ktora przybywa wraz z lvlem...... i ludzie czuja w stosunku do takiej osoby jakis respekt a na servie no-pvp to co by mnie obchodzilo ze koles ma 100 lvl dla mnie by nadal byl nikim......dlaczego....... a co on mi moze zrobic jak go zaczne np denerwowac lub okradne ??
Moim zdaniem tam lvl sie nie liczy graja tam tacy ludzie ktorzy boja sie zostac zabitemu przez 2 gracza lub by nie wiedzieli co robic jak zostana zatakowani mimo swojego wiekszego lvl
A i jeszcze jedno jak rozliczacie sie z ludzmi ktorzy np was okradli ?? latacie za takim dzien w dzien i zabijacie mu potwory przez np miesiac czasu ??
Hmmmmmm.... to twojej odpowiedzi można wywanioskować że grasz na non-PvP ja ci odpowieim dlaczego gram na non-PvP gram ponieważ chce grać i tam granie jest troche łatwiejsze nic na PvP ale jak na PvP często można spotkać PK to jak expisz/trenisz kopalniach widok 3-6 guardów dla osoby która gra na non-PvP nie jest żadną nowaścia. Co do rozlicznia sie z ludźmi moj kolega robi np. tak że luruje po 3 guardy jak koleś jest w kopalni jeśli jest w ac to może natknąć sie na draga, lidera, zerka, itp. w mieście np. do thais bh mozna lurnąć mam nadzieje ze juz zrozumiałeś dlaczego ludzie grają na non-PvP i jak sie z nimi rozliczamy

Ostatnio edytowany przez KoZioL - 27-06-2005 o 07:32.
KoZioL jest offline   Odpowiedz z Cytatem