Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elysian Warior
1. nie gadajcie z nimim na tym forum, nie wdawajcie sie w bezsensowne gadki i kłutnie
@kalashnikow
-jak pamietam demonica balnazzara to to byl ostry lizodup, podlizywal sie wszystkim do okola, w comment miał wypisane dziesiątki osób - good friendy( oczywiscie same H lvle na elysi - potem te same osoby huntowaly idiote )
-jestes zwykłym złodziejem i jeżeli uważasz się za twardziela i good playera to czemu przyłanczasz sie do szwe - cyk ,cyk?
- nie pisz wiecej postów jaki jestes dobry tylko podaj tu swój NICK, jaki bedziesz miał na new serwerze - to sie przekonamy kto jest lepszy - a nie pieprzysz głupoty- byc dobrym w mordzie to każdy umie.
PS: temat był zamkniety, po co modki go spowrotem otwierały - już sie tu kłuciłem z dziesiątkami idiotów - kolejny?
|
Po pierwsze mowilem ze sprzedalem demonic balnazzara kiedy przestalem nim grac mial 83lvl teraz ma kolo 50, wiec jak nie wiesz to prosze Cie nie odzywaj sie po 2 nie pisze ze jestem za Swe tylko mowie ze planowanie sobie guildi i innych rzeczy jeszcze przed powstaniem serwera jest kompletna glupota, bo i tak nic z tego nie wyjdzie a te guildie beda wygladaly zupelnie inaczej... Tak wiec podniecanie sie czyms co jest nie pewne, wydaje mi sie glupie i to staram sie uswiadomic wszem i w obec. Na poczatku zobaczcie jak sie uloza sprawy na nowym serwie, kto przejdzie na niego i jak szybko beda bic lvlki a dopiero potem decydujcie kto bedzie w jakiej guildzie, bo serwy jeszcze nie wyszly a Wy juz na wojne sie szykujecie, smieszne...
A co ma jedno do drugiego ? Poprostu mowie ze zapewne i tak Wasze plany nie wypala i Szwedzi jak zwykle beda rzadzic serwerem, moze sie myle, oby tak bylo wtedy bylby widoczny progres wsrod polskich graczy i zycze Wam tego szczerze...
Signed,
POWERABUSER