Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gari
Masz problemy z piaskownicą, że tak ciągle o niej opowiadasz? A może miałeś porblemy w dzieciństwie? Jeśli tak, to zapraszam do psychologa, a nie nam sie tu na forum wyżalasz, co to ty nie miałeś z piaskownicą, jak byłeś mały :/.
|
Troszke nie rozumiesz co się do Ciebie mówi, wróc do paru postów wcześniej to załapiesz.
Cytuj:
No popatrz - a jednak nie powiedziałeś.
|
A skąd jesteś tego taki pewnien? Coś ograniczony jesteś chłopie.
Cytuj:
Pewnie sam nie wiesz, albo również (tak jak ja) nie chcesz, aby inni wiedzieli o tym miejscu, tylko zarywasz na forum ostro, jaki ty to jesteś dobry, słowem "Matka Teresa" - innym w treningu pomagać będzie...
|
To, że Tobie nikt nie pomagał nie znaczy, że nikt nikomu pomagać nie może. I prawidłowo, że został podany taki sposób na trening bo zaoszczędzi to masę cennego czasu dla niektórych ludzi. jak znajdę czas to zrobię filmik do tego miejsca, żeby każdy mógł przyjsc i Cie stamtąd wyrzucić.
A ja osobiście mam w tyłku czy ktoś o tym wie czy nie. Co mnie to obchodzi. Powtarzam Ci po raz ostatni, że to nie jest TWOJE miejsce i nie grasz w Tibie SAM egoisto. Reszta ma też pewnie daleko w tyłku, że Ty tam sobie siedzisz, ja się dzielę swoją wiedzą, i mam w nosie takich ludzi jak Ty i ich egoizm.
A teraz idź popłacz, że dużo ludzi będzie trenować w tym miejscu.