Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2005, 16:42   #74
gari
Użytkownik Forum

gari's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Lubaczów

Stan: Na Emeryturze
gari ma numer GG 2090629
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Norrin
A skąd jesteś tego taki pewnien? Coś ograniczony jesteś chłopie.
Ograniczony to ty sam jesteś, bo jak widać, rację miałem mówiąc, że sam nie wiesz, gdzie to jest. Sam się do tego przyznałeś.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Norrin
To, że Tobie nikt nie pomagał nie znaczy, że nikt nikomu pomagać nie może. I prawidłowo, że został podany taki sposób na trening bo zaoszczędzi to masę cennego czasu dla niektórych ludzi. jak znajdę czas to zrobię filmik do tego miejsca, żeby każdy mógł przyjsc i Cie stamtąd wyrzucić.
A ja osobiście mam w tyłku czy ktoś o tym wie czy nie. Co mnie to obchodzi. Powtarzam Ci po raz ostatni, że to nie jest TWOJE miejsce i nie grasz w Tibie SAM egoisto. Reszta ma też pewnie daleko w tyłku, że Ty tam sobie siedzisz, ja się dzielę swoją wiedzą, i mam w nosie takich ludzi jak Ty i ich egoizm.
A teraz idź popłacz, że dużo ludzi będzie trenować w tym miejscu.
Może ja to inaczej ujmę. Wyobraź sobie, że masz świetny sposób na to, aby w krótkim czasie wytrenować sobie świetne skille. Nikt nie przychodzi w to miejsce i nie korzysta z tego sposobu, co ty, bo mało, bardzo mało kto o nim wie. Jednak ktoś na forum, ujawnia ten sposób i na głowę i w miejsce, gdzie trenujesz i wykorzystujesz swoją wiedzę, zwala ci się kolejka ludzi, którzy próbują cię na siłe wykurzyć z ów miejsca i jak ostatnie nooby wybijają ci potworki, abyś się wyniósł z tego miejsca. Jaka jest twoja reakcja? Skaczesz z radości i oznajmiasz, że jesteś bardzo zadowolony z tego, że inni już także wiedzą i że się im pomogło? Nie sądzę... Może taki przykład wytłumaczy wam moją reakcję i frustrację tą sytuacją. Nie jest to chamstwo i egoizm, tylko swego rodzaju bunt. Zrozumcie mnie choć trochę - tak po ludzku...