Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Norrin
A skąd jesteś tego taki pewnien? Coś ograniczony jesteś chłopie.
|
Ograniczony to ty sam jesteś, bo jak widać, rację miałem mówiąc, że sam nie wiesz, gdzie to jest. Sam się do tego przyznałeś.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Norrin
To, że Tobie nikt nie pomagał nie znaczy, że nikt nikomu pomagać nie może. I prawidłowo, że został podany taki sposób na trening bo zaoszczędzi to masę cennego czasu dla niektórych ludzi. jak znajdę czas to zrobię filmik do tego miejsca, żeby każdy mógł przyjsc i Cie stamtąd wyrzucić.
A ja osobiście mam w tyłku czy ktoś o tym wie czy nie. Co mnie to obchodzi. Powtarzam Ci po raz ostatni, że to nie jest TWOJE miejsce i nie grasz w Tibie SAM egoisto. Reszta ma też pewnie daleko w tyłku, że Ty tam sobie siedzisz, ja się dzielę swoją wiedzą, i mam w nosie takich ludzi jak Ty i ich egoizm.
A teraz idź popłacz, że dużo ludzi będzie trenować w tym miejscu.
|
Może ja to inaczej ujmę. Wyobraź sobie, że masz świetny sposób na to, aby w krótkim czasie wytrenować sobie świetne skille. Nikt nie przychodzi w to miejsce i nie korzysta z tego sposobu, co ty, bo mało, bardzo mało kto o nim wie. Jednak ktoś na forum, ujawnia ten sposób i na głowę i w miejsce, gdzie trenujesz i wykorzystujesz swoją wiedzę, zwala ci się kolejka ludzi, którzy próbują cię na siłe wykurzyć z ów miejsca i jak ostatnie nooby wybijają ci potworki, abyś się wyniósł z tego miejsca. Jaka jest twoja reakcja? Skaczesz z radości i oznajmiasz, że jesteś bardzo zadowolony z tego, że inni już także wiedzą i że się im pomogło? Nie sądzę... Może taki przykład wytłumaczy wam moją reakcję i frustrację tą sytuacją. Nie jest to chamstwo i egoizm, tylko swego rodzaju bunt. Zrozumcie mnie choć trochę - tak po ludzku...