Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2005, 18:55   #473
kalashnikov
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elysian Warior
@kalashinikow
ja idioto przestalem grac na elysi jakies 9 miesiecy temu i cie znalem a ty sie uczyles grac qrwa od idiotow takich jak ty i jak pamietamk to byles najwiekszym lizodupem na serwerzem i najwiekszym nOObem.

Prosze cie tylko abys podal swój nick na nowym serwerze. Nic wiecej.
Kogoś nazywales dzieckiem - ty jestes dzieckiem i jak dobrze pamietam to masz dyslekcje i jestes tłuściochem a dzieci w szkole od dawna sie z ciebie wyśmiewają i przezywaja ( bez obrazy innych osób przy tuszy) . Z kond to wiem? - wiem wiele rzeczy - wiem tez że bedziesz huntowany przeze mnie. Znam cie i dorwe cie!!!

Tak Demonic balnazzar to byla moja 2 postac i uczylem sie grac i co w tym zlego bo ie kumam? Ty byles od poczatku za***isty? To tak jakbym pencal z tego ze sie uczyles kiedys chodzic...
__________________________________________________ _
@kala

No ty jestes ten pro karacz... zgadzam sie z tym ze jestes asslicker ty masz problem do polakow i uwazesz ze szwedzi sa lepsi... dam ci rade www.tibiaswe.com tam jest forum odpowiednie dla Ciebie z tego twojego lizania szwedom dupy i tak nic nie wyszlo bo kikneli cie za pa. ty chyba masz jakies kompleksy moze mieszkasz na bloniach i chodzisz na wisle etc. powiem Ci ze powinies trzymac ze swoimi bo obca i tak maja cie w dupie.
------------------------------------------------------------

Hahaha... nie zostalem kickniety z guildi.... sam odszedlem po tym jak whiffed zabil mi RL qmpla za nic i co dla Ciebie oznacza lizanie dupy? To ze wstapilem do ich guildi (BO MNIE SAMI O TO ZAPYTALI!!!!)?? Chyba ze myslisz ze zanim wstapilem do ich guildi wysilalem sie i prawilem im jakies farmazony zeby mnie przyjeli...? Otoz jestes w bledzie, bo sami sie o to zapytali, wiec daruj sobie chlopcze... A ty jaki miales nick na Nebuli? Moze jeden ze slawnych IC, ktorzy po ,,wygranej" jednej bitwie oglaszali juz price list i wolali ze serwer nalezy do nich haha... Zobaczymy kotku jak Ci pojdzie na new serwie... A co do nicka to wciaz nad nim mysle, nie martw sie na pewno podam go tutaj...
kalashnikov jest offline