Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2005, 22:11   #1
Jagoodek
Użytkownik Forum

Jagoodek's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2005

Domyślny Niusy z World of Valyia

Zapewne pamietacie jeszcze moj temat "MÓj mmorpg", który załozylem na tym forum czego pozniej bardzo zalowalem...Ale co tam.. w tym temacie, ktory obecnie czytacie bede zamieszczal niusy z postepow w pracach nad gra jakie czynie. Jest to temat dla tych, ktorzy staneli po mojej stronie (thx for them all ) i ktorzy moze zechca zagrac w WOV...No...a tych drugich, tzw pesymistow, prosze w ogole nie zabierac glosu w tym temacie, gdyz sluzy on dyskusji o samej grze a nie wyrazaniu swoich opini na temat " czy gra powstanie czy nie" ...Ale juz do rzeczy. Szkic mapy w programie juz wykonany, na mapie na razie znajduja sie nastepujace lokacje, ktore juz testuje Są to: Góry Khaz-Bahaar, pod ktorymi beda sie znajdowaly miasta krasnoludow (podziemia kontynentu bede robil na samym koncu tworzenia mapy), Góry Pierścieniowe i stolica Elfów Brathilien (las otaczajacy gory-niebawem, tzn. powstanie jutro ) No i są już rzeczki i dwa mosty-most barada, przecinajacy smocza rzekę i bród Inargoth przecinajacy rzekę Inargoth. Macie pytania, zastrzezenia (NIE te zwiazane z tym, czy gra powstanie, lub jaki to ja jestem glupi, ze gre robie)-piszcie

Aha, jesli narobilem bledow, to prosze wszelkich 10-12 latkow, uzywajacych tego forum o NIE zachecanie mnie do kupna slownika ortograficznego, bo takowy posiadam, a gdybym was, drogie dzieciaczki mial napominac o kazdym bledzie przez was robionym to by mi strony zabraklo, dziekuje, czekam
Jagoodek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.