Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2005, 08:54   #6
TheNatoorat
Użytkownik Forum

TheNatoorat's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004

Stan: Zbanowany
TheNatoorat ma numer GG 4895805
Domyślny

Zamierzasz stworzyć swój MMORPG w pojedynkę?
Musisz spełnić poniższe warunki:
- być programistą, grafikiem, adminem i Bóg wie, kim jeszcze
- stworzyć lub kupić engine gry
- załatwić sprawy w urzędzie (jeśli zaczniesz sądzić, że twoja gra powinna być płatna)
- stworzyć serwery
- stworzyć interaktywny świat, do którego ludzie ciągleliby jak ćmy do lampy

Mam jeszcze pytanie: Czy twórcy RPG Makera rozważyli danie WSZYSTKIM licencji na rozpowszechnianie stworzonych w ich programie gier w celach komercyjnych?

I jeszcze coś:
Nawet tak... khm... profesjonalny program jak RPG Maker nie przekształci mapy bezpośrednio z pliku do świata.

I wreszcie:
Przestań mydlić nam oczy pierdołami jak czy krasnoludy będą załatwiać potrzeby fizjologiczne pod krzaczkiem czy pod drzewkiem, tylko powiedz coś konkretnego.

I teraz słusznie czepię się twojej osoby.
Tak, Sz.P. potomku Miodka, rozumiemy, że jest Pan wprost geniuszem w sprawach języka polskiego, a ten pierwotny błąd w wyrazie "muj" to tylko celowe pokazanie społeczności będącej na bakier z oświatą, jak nie należy pisać.
I prosimy Pana o nie zabranianie krytyki. Co by to była za książka, gdyby autor powiedział "Negatywnych komentarzy nie przyjmuję"?
Dla mnie wciąż jest Pan nadętym, pragnącym rozgłosu dzieciakiem (nie interesuje mnie twój wiek - i tak dla mnie jesteś bachorem), który założył stworzenie w generatorze RPG gry bijącej wszystkie inne z podium.

Czekamy na grę...